20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος με αποκαλεί τραβεστί και σκουπίδι»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Είδα στην πλοκή από πάνω, δεν κατάλαβα τι έγινε κάτω. Είδα ότι προπηλακίσανε τον γιο μου στη Βουλή», είπε ο γονιός του βουλευτή – Βίντεο και εικόνες του News

Μία κόντρα που κρατάει αρκετό καιρό αποκάλυψε ότι υπάρχει ανάμεσα στην οικογένεια του Κωνσταντινίνου Φλώρου και του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο  πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή. Ο πατέρας του Φλώρου μίλησε για το ξύλο στη Βουλή με θύμα τον Βασίλη Γραμμένο και μάλιστα, ο ίδιος ήταν μέσα, αλλά έβλεπε την ένταση από τα θεωρεία χωρίς να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ωστόσο, ο Ευστάθιος Φλώρος ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν επειδή έχει καταθέσει μήνυση κατά του Βελόπουλου, γιατί τον έχει αποκαλέσει σκουπίδι και τραβεστί.

«Ο γιος μου είναι μέσα και ό,τι ξέρετε από τους δικηγόρους του. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε γίνει για άλλη μια φορά το πρόσωπο της ημέρας. Είναι η ένσταση του Βελόπουλου. Ενοχλήθηκε ο Βελόπουλος που του ήρα τη… βασιλεία, τη βασιλεία, καλά το είπα, γνώσα λανθάνουσα αλήθεια λέει, από εκεί που είναι ότι λέω ότι θέλω. Άρθηκε η ασυλία του και αναγκαστικά κι αυτός το παραδέχθηκε γιατί έτσι είχε πει. Τώρα θα πάμε στη δικαιοσύνη. Θα πούνε ότι είναι να πει η δικαιοσύνη. Άλλωστε, τη μηνυτήρια αναφορά ο εισαγγελέας την άσκησε, εγώ έκανα καταγγελία. Άρα κάτι είδε ο εισαγγελέας. Από ‘κει και πέρα προκαλέσαν αυτό το επεισόδιο στο γιο μου, γιατί ο γιος μου είναι μάρτυρας στη μήνυση, όπως και άλλος ένας συνάδελφος και όλα αυτά που ξεστομίστηκαν και ακούσατε είναι ότι ακριβώς λεξιλόγιο χρησιμοποιεί ο Βελόπουλος, ο Γραμμένος και άλλα στελέχη του κόμματος είναι μέσα στο κινητό μου σε προφίλ και οι στιχομυθίες που είναι λένε ακριβώς το ποιόν τους, αυτά που είπανε, σκουπίδι κι αυτά. Έτσι δεν εκφράστηκε χθες για τον Λιάγκα ο Βελόπουλος; Και κολονοσκοπήσεις του είπε και τέτοια… Τι περιμένετε από τέτοιους ανθρώπους που ζητάνε να τους ψηφίσει ο λαός. Θα φάνε τρίτη φορά καρπαζιά. Μία με τον Καρατζαφέρη, μία με τον Καμμένο και τρίτη τώρα με τον Βελόπουλο. Ας προσέξει τι θα ψηφίσει ο κόσμος και όχι να λένε 250.000 ψηφοφόρους να πετάξουν έξω γιατί έτσι αποφάσισαν και θίχθηκε ο εγωισμός της Βουλής. Ο κόσμος ψηφίζει», είπε αρχικά ο πατέρας του Φλώρου και ρωτήθηκε αν τον καλέσανε να πάει στα δικαστήρια και απάντησε:

«Όχι. Εγώ ήρθα εδώ επειδή είναι ο γιος μου μέσα. Δεν έκανα κάτι. Εγώ τη μήνυση έκανα. Να σας δείξω τη μήνυση να δείτε τι καλούδια λέει. Έχει μπλέξει και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού. Να δείτε τι λέει ο κύριος Κυριάκος Νικηφόρος, που είναι ο κύριος Κυριάκος Βελόπουλος, που λεέι ότι με αποκαλεί τραβεστί και σκουπίδι. Αυτή είναι η φρασεολογία του και είπε ότι έχω κλέψει από συνάδελφό μου και υπάρχει στο φάκελό μου στο Ναυτικό, φάκελος που λέει ότι εγώ θα πήγαινα Ναυτοδικείο. Θα ζητήσω, λοιπόν, από το ΓΕΕΘΑ επίσημα, μπλέκει και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα… τα βρούμε όλα. Εγώ είμαι στρατιωτικός. Στη ζωή μου πάντα ήμουνα τοπ. Και το ’96 που πήγα στα Ίμια και το ’87 πάλι ποη ήμουνα κάτω από το βυθό. Δεν με κάνει εμένα έτσι, δεν θα με λέει σκουπίδι και τραβεστί. Αυτά τα χαμετυπεία. Γιατί περί χαμετυπείων πρόκειται και τα λένε και στη Βουλή μέσα. Σήμερα αυτό είπε. Αποκαλέσε μυρίκια άλλους βουλευτές. Ποιος; Αυτός που αποκαλεί ζώα τους ψηφοφόρους και μέσα στη Βουλή. Αυτά. Ό,τι θέλετε που αφορούν τον γιο μου στους δικηγόρους του. Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Είδα στην πλοκή από πάνω, δεν κατάλαβα τι έγινε κάτω. Είδα ότι τον προπηλακίσανε. Από ‘κει πέρα ό,τι πουν οι δικηγόροι».

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό