16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήγησε γιατί έκανε χειρονομίες με τα γεννητικά του όργανα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε… εξηγήσεις για την άσεμνη χειρονομία που είχε κάνει στον αγώνα της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Σαμπάμπ, η οποία οδήγησε σε τιμωρία μίας αγωνιστικής για τον Πορτογάλο σταρ από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και σε χρηματικό πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Ο CR7 μίλησε σε συνέντευξή του για τον λόγο για τον οποίο συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο, τονίζοντας πως είναι πάντα παρεξηγημένος και πως μία παρόμοια κίνηση θα ήταν απολύτως φυσιολογική να συμβεί. Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, αφού εκείνοι φώναζαν διαρκώς το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

«Μπορώ να σου υποσχεθώ ότι είμαι άνθρωπος. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Η ζωή αποτελείται από λάθη, αλλά είναι καλύτερο να μειώσεις τα λάθη για να γίνεις καλύτερος», είπε αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έπειτα προσέθεσε πως:

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν παρεξηγήσει τα πράγματα. Πάντα με παρεξηγούν και αυτό που έκανα προηγουμένως και για το οποίο τιμωρήθηκα παρεξηγήθηκε επίσης. Σέβομαι τη χώρα στην οποία ζω, και μια τέτοια συμπεριφορά είναι φυσιολογική στην Ευρώπη. Μερικές φορές το πάθος για το ματς και ο ενθουσιασμός σε κάνουν να κάνεις λάθη. Ποιος δεν κάνει λάθη; Αλλά εγώ δεν κάνω λάθη επίτηδες».

Για την ιστορία, η Αλ Νασρ αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με την Αλ Χαζέμ στον αγώνα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε, συνεπώς η τιμωρία αυτή έκανε κακό στην ομάδα του, η οποία αυτήν την στιγμή είναι στο -12 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό