18.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ο Κασσελάκης στέλνει ευχές από το Χιούστον μαζί με τον Τάιλερ και τα ανίψια του

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις ευχαριστίες του για τον… καταιγισμό ευχών που δέχθηκε λόγω της ονομαστικής του εορτής έστειλε στους διαδικτυακούς φίλους του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Γεια σας από το Χιούστον, Τέξας. Είμαι εδώ με τα ανιψάκια μου, τον Θοδωρή και την Ιζαμπέλα», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram και μαζί του βρίσκεται και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαριστεί όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω τι έχω κάνει μέσα σε τρεις μήνες για να δικαιούμαι τόση αγάπη». «Να είστε καλά και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας», προσθέτει.

Στη συνέχεια, στέλνει τις δικές του ευχές για το νέο έτος τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά μαζί με Τάιλερ Μακμπέθ και τα δύο ανίψια του. «Καλή χρονιά ή όπως το λέμε στα αγγλικά: Happy New Year», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης άκουσε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων από τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί», μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατόπιν αναχώρησε για τις ΗΠΑ μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ όπου είχαν προγραμματίσει να περάσουν τις γιορτινές ημέρες παρέα με τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό