24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Ο Καρβαλιάλ θέλει τον Όρτα της Μπράγκα στον Ολυμπιακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό… δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες και μετά το όνομα του Φραν Ναβάρο της Πόρτο, «παίζει» δυνατά και αυτό του Αντρέ Όρτα της Μπράγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως εστιάζουν στην πορτογαλική αγορά και σύμφωνα με την «A Bola», ο πρώτος στόχος του Κάρλος Καρβαλιάλ είναι η απόκτηση του μέσου της Μπράγκα.

Η αρχική σκέψη είναι για μία πρόταση 6μηνου δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν δηλαδή, ωστόσο σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η Μπράγκα προτιμά αν είναι να χάσει τον 27χρονο χαφ, να τον πουλήσει, αντί να τον στείλει κάπου δανεικό.

Ο Αντρέ Όρτα αγωνίζεται στον πορτογαλικό σύλλογο από το 2019 και έχει σκοράρει φέτος δύο φορές στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει και μία ασίστ. Είχε αποκτηθεί από την LA FC έναντι 2.5 εκατ. ευρώ εκείνο το καλοκαίρι, τη στιγμή που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και για την Μπενφίκα.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο Αντρέ Όρτα είχε έρθει στη χώρα μας, όταν η Μπράγκα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα play-off του Champions League. Οι Πορτογάλοι πανηγύρισαν δύο νίκες εις βάρος του «τριφυλλιού», με τον 27χρονο μέσο να είναι βασικός και στις δύο αναμετρήσεις.

Στην Ιβηρική χερσόνησο έπαιξε όμως μόλις για 55 λεπτά, ενώ στο ΟΑΚΑ αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό του αγώνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό