21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Καλτσόνα έφερε την άνοιξη στην Νάπολι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 1.84 και στο 3.50 από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Μια δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν μπορεί να κάνει θαύματα; Στην περίπτωση της Νάπολι μπορεί χωρίς δεύτερη σκέψη και τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Ντε Λαουρέντις. Ο πρόεδρος των παρτενοπέι αποφάσισε να διορθώσει το λάθος της πρόσληψης Ματσάρι, έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Φραντσέσκο Καλτσόνα και ξαφνικά το… θηρίο ξύπνησε!

Οι σταρ της ομάδας Οσίμχεν και Κβαρατσκέλια βρήκαν τον εαυτό τους, παρασύρουν και τους υπόλοιπους, η Νάπολι θυμίζει αρκετά την περσινή πρωταθλήτρια! Προφανώς δεν προλαβαίνει να επαναλάβει τον θρίαμβο του Σπαλέτι, αλλά είναι επιτακτική η ανάγκη να σώσει την παρτίδα, να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και να τα δώσει όλα κόντρα στην Μπαρτσελόνα για να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στο φετινό Champions League. Μετά τη νίκη από της Γιουβέντους την προηγούμενη Κυριακή, η Τορίνο είναι αυτή που θα προσπαθήσει να της κόψει τη φόρα, η οποία είναι καλή ομάδα, αλλά δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με την Νάπολι!

Μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την φιναλίστ του Κυπέλλου, Μαγιόρκα, η ομάδα του Τσάβι (είναι τιμωρημένος θα δει το ματς από την κερκίδα) προσπαθεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να κλείσει την ψαλίδα από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, η απόσταση των 8 βαθμών πολύ δύσκολα θα καλυφθεί.

Βγάζουν μεγαλύτερη συνενοχή οι μπλαουγκράνα το τελευταία διάστημα, αλλά μάζεψαν και πολλές απουσίες. Οι τραυματίες Ντε Γιονγκ και Πέδρι ήρθαν να προστεθούν στους Γκάβι, Αλόνσο, Φεράν Τόρες, Μπαλντέ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Αραούζο. Θα γίνει και μια διαχείριση, την Τρίτη η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Νάπολι, ματς τεράστιας σημασίας σε μια περίεργη σεζόν!

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει δυναμική, έχει μομέντουμ είναι ξανά… κανονική η Νάπολι νομίζω πως εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Τορίνο. Ο άσος φθάνει μέχρι το 1.84 στα μάτια μου φαντάζει δίκαιη απόδοση!

Η Μπαρτσελόνα έχει σημαντικές απουσίες, θεωρώ σημαντικότερη του στόπερ Αραούζο και ίσως εκεί μπορεί να βρει το σημείο για να σκοράρει η Μαγιόρκα. Γενικά πάντως λύσεις υπάρχουν στους Καταλανούς, η νίκη εξαρτάται κυρίως από την δική τους απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νάπολι – Τορίνο: 1 (απόδοση 1.84), 21:45
Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 22:00

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό