21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αστέρας της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θέλει να υπογράψει εκ νέου με τους «Ροσονέρι» που διεκδικούν το πρωτάθλημα, μετά και τα τελευταία γκολ του.

Ο Ιμπραΐμοβιτς άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό φάουλ στο πρώτο ημίχρονο στη νίκη με 3-0 στην έδρα της Τζένοα χθες (1/12), αποτέλεσμα που οδήγησε τη Μίλαν σε απόσταση αναπνοής (-1) από την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σασουόλο.

Η νίκη ήταν μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Μίλαν, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου την περασμένη εβδομάδα και ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να είναι ο επόμενος που θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

«Διασκεδάζω, πριν τον αγώνα είχαμε ήδη αποφασίσει πόσο καιρό θα έπαιζα», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς στο Sky Sport Italia μετά το παιχνίδι με την Τζένοα. 

«Είχαμε κάνει λάθη που μας στοίχισαν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν δικό μας λάθος, όχι η αξία των αντιπάλων μας, αλλά νικήσαμε και παραμένουμε ψηλά.

«Τώρα πρέπει να ανανεώσω. Είμαι χαρούμενος (για τον Πιόλι) γιατί του αξίζει (η επέκταση του συμβολαίου). Ο Πιόλι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Είμαι χαρούμενος για τους οπαδούς. Τόσα χρόνια δεν το απολάμβαναν όπως το απολαμβάνουν τώρα. Θέλω να τους κάνω χαρούμενους, αλλά αν δεν κερδίσουμε ένα τρόπαιο δεν έχουμε κάνει τίποτα».

Το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς ήταν το 153ο στη Serie A, ισοφαρίζοντας τους Στέφανο Νάιερς και Ερνάν Κρέσπο στην 26η θέση μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ της ιταλικής διοργάνωσης.

Τα 73 γκολ του στο πρωτάθλημα για τη Μίλαν οδήγησαν επίσης τον Σουηδό επιθετικό στη 10η θέση της ίδιας κατάταξης στους «Ροσονέρι», δίπλα στον Φιλίπο Ιντζάγκι.

Μόλις ο Πιόλι έγραψε τους όρους του, αποκάλυψε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν έχασε χρόνο επικοινωνώντας μαζί του για να του ζητήσει νέο συμβόλαιο.

Ο τεχνικός της Μίλαν επαίνεσε την απόδοση της ομάδας του απέναντι στη Τζένοα, ιδιαίτερα τη σύνδεση μεταξύ του Ιμπραΐμοβιτς και των συμπαικτών του.

«Ο Ζλάταν είναι ο μόνος παίκτης που μου έστειλε μήνυμα μόλις υπέγραψα το συμβόλαιό μου», είπε ο Πιόλι στο Sky Sport Italia. «Είπε συγχαρητήρια μίστερ, τώρα τακτοποιήστε το δικό μου!».

«Αυτός είναι ο Ζλάταν για σένα!  Η άφιξή του βελτίωσε τα πάντα, σίγουρα, αλλά οι συμπαίκτες του έκαναν επίσης καλά που δέχτηκαν τον τρόπο που τους παρακινούσε.

Ταυτόχρονα, ο Ζλάταν πρέπει να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του, γιατί επέστρεψε στο να ξαναγίνει ο σπουδαίος παίκτης που ήταν πριν από μερικά χρόνια», πρόσθεσε ο Πιόλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό