18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ιγκόρ Στίματς συμβουλευόταν αστρολόγο για την επιλογή της ενδεκάδας στην εθνική Ινδίας

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
12.09.2023 | 11:45

Ο Ιγκόρ Στίματς
@ 2019 BIKAS SAS / AP IMAGES

Ο Ιγκόρ Στίματς δεν υπολόγιζε μόνο τη φόρμα και την κατάσταση των παικτών του στην εθνική Ινδίας, αλλά συμβουλευόταν και αστρολόγο για την επιλογή των παικτών του.

Ο Ιγκόρ Στίματς είναι προπονητής της εθνικής Ινδίας από το καλοκαίρι του 2019 και στα προκριματικά του ασιατικού κυπέλλου επιστράτευσε ακόμα και αστρολόγο για να τον συμβουλεύσει, ο οποίος μάλιστα είχε επιλεγεί από την ομοσπονδία.

Σύμφωνα με το Indian Express, ο Κροάτης τεχνικός έστειλε την ενδεκάδα που προσανατολιζόταν να παρατάξει πριν από τον κρίσιμο προκριματικό με το Αφγανιστάν, δύο ημέρες πριν από τον αγώνα. Ο αστρολόγος του απάντησε με αναφορές για κάθε παίκτη που έγραφαν σχόλια όπως, “καλός”, “μπορεί να πάει πραγματικά καλά, πρέπει να αποφύγει την υπερβολική αυτοπεποίθηση”, “δεν συναστάται να παίξει σήμερα”.

Με βάση το δημοσίευμα, δύο παίκτες που δεν έπρεπε να παίξουν σύμφωνα με τον αστρολόγο, δεν επελέγησαν από τον Στίματς κόντρα στο Αφγανιστάν. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν περίπου 100 μηνύματα την περίοδο του Μαΐου και του Ιουνίου 2022, όταν η Ινδία έδωσε τέσσερα παιχνίδια.

“Μου προτάθηκε ο αστρολόγος και πείστηκα από άλλους ότι πρέπει να ελέγξω τις πιθανές επιδράσεις του (σ.σ. του αστρολόγου) στον αθλητισμό. Τίποτα περισσότερο από αυτό. Ζήτησα άλλον έναν ξένο βοηθό προπονητή, ο οποίος δεν εξετάστηκε ποτέ και συγκλονίστηκα όταν έμαθα το μέγεθος της σύμβασής του”, δήλωσε ο Στίματς για τη συνεργασία του με αστρολόγο εκείνο το διάστημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό