22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ζοάο Καρβάλιο βλέπει τον κύκλο του στον Ολυμπιακό να κλείνει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στα play off, καθώς επικράτησε με 3-0 του Άρη στο Καραϊσκάκη για την τρίτη αγωνιστική. Το τρίτο γκολ των Πειραιωτών πέτυχε ο Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πορτογάλος, μίλησε στην «A Bola» σχετικά με την τρέχουσα σεζόν, αλλά και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει με την ομάδα. Ο ίδιος, θεωρεί ότι ο κύκλος του στον Ολυμπιακό κλείνει και μάλλον θα χρειαστεί να ψάξει κάτι νέο στην καριέρα του.

Διαβάστε όσα είπε:

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό στην Εστορίλ: «Πάει μια χαρά. Δύο στόχοι απομένουν να επιτευχθούν, το πρωτάθλημα και το Conference League. Στο Κύπελλο δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον ημιτελικό, αλλά έχουμε δύο διοργανώσεις να κερδίσουμε και σε μία από αυτές ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός υποψήφιος και τα δίνουμε όλα για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Στο Conference League θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το αν είναι ικανοποιημένος σε ατομικό επίπεδο: «Ήταν μια εποχή με σκαμπανεβάσματα. Πάνω απ’ όλα εκμεταλλεύομαι κάθε λεπτό για να κάνω το καλύτερο δυνατό και τελικά αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Φυσικά όλοι θέλουν να παίξουν, αλλά συχνά δεν συμβαίνει έτσι. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και μετά είναι στο χέρι του προπονητή να επιλέξει ποιος θα παίξει και ποιος όχι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να κερδίσει τρεις βαθμούς και μετά να κερδίσει τρόπαια».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, οι οποίες σταμάτησαν και μετά ξανάρχισαν. Δουλεύω καθημερινά για να είναι ευχαριστημένος ο Ολυμπιακός με την απόδοσή μου και μετά θα δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλω επίσης, να κάνω ένα ακόμη βήμα, να ανακαλύψω νέα πρωταθλήματα, νομίζω ότι είναι σημαντικό.

Υπάρχουν κύκλοι που κλείνουν, υπάρχουν κύκλοι που διαρκούν, και ο δικός μου εδώ φαίνεται ότι τελειώνει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Είμαστε κοντά στη μεταγραφική περίοδο, εξαρτάται κι από το τι θα γίνει, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει επίσης να ψάχνω για άλλες προκλήσεις, δεν μου αρέσει να νιώθω άνετα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό