23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο επιτοίχιος οικιακός φορτιστής της Tesla συμβατός πλέον με όλα τα ηλεκτρικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων εκτός Tesla μπορούν τώρα να αγοράσουν τον οικιακό φορτιστή της αμερικάνικης εταιρίας, καθώς η Tesla έκανε διαθέσιμο έναν που φέρει το βύσμα της Tesla (North American Charging Standard, NACS), αλλά διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο αντάπτορα J1772. Έτσι, με αυτήν την επιλογή μπορεί να φορτίσει οποιοδήποτε ηλεκτρικό που κυκλοφορεί στην αγορά των ΗΠΑ, με την τιμή του φορτιστή να είναι 595 δολάρια.

Ο Universal Wall Connector φορτιστής μοιάζει ακριβώς με τον κανονικό Wall Connector της Tesla, με τη μόνη οπτική διαφορά να είναι ο ενσωματωμένος αντάπτορας. Με ισχύ 11,5 kW/48 amp, ο φορτιστής προσθέτει αυτονομία έως και 71 χλμ. ανά ώρα φόρτισης μέσω του καλωδίου μήκους 7,3 μέτρων.

Φέρει συνδεσιμότητα με Wi-Fi για over-the-air αναβαθμίσεις, ενώ υπάρχει μια επιπλέον δυνατότητα όπου μέσω της εφαρμογής της Tesla για smartphone, επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν, να ξεκινήσουν, να σταματήσουν και να παρακολουθούν τη διαδικασία φόρτισης, αποκτώντας πρόσβαση στο ιστορικό φόρτισης και τη χρήση ενέργειας του οικιακού φορτιστή τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό