24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ελ Κααμπί είναι παίκτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το μεγάλο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε την ερχόμενη Πέμπτη (11/04) στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους για τη φάση των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα για το όνειρο της πρόκρισης στους «4» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας στο πλάι τους τον κόσμο τους και με όπλο, μεταξύ άλλων, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός στράικερ έχει ξεχωρίσει για τους Πειραιώτες τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποκορύφωμα τα κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει στα νοκ-άουτ του Europa Conference League. Για το λόγο αυτό, ο ίδιος έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα εντός και εκτός εγχώριου στερεώματος, με την UEFA να τον θεωρεί έναν από τους τέσσερις παίκτες – κλειδιά στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων των προημιτελικών του θεσμού.

Οι άλλοι τρεις που αναφέρονται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι οι Ντόουγκλας Λουίς της Άστον Βίλα, τον Ράφαελ Ονιεντίκα της Κλαμπ Μπριζ και τον Πάβελ Σούλτς της Βικτόρια Πλζεν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελ Κααμπί μετράει πέντε γκολ στα τέσσερα ματς του Ολυμπιακού στα νοκ-άουτ του Conference League, αφού έχει σκοράρει από ένα στα δύο παιχνίδια με την Φερεντσβάρος, ένα ακόμα στο πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φάληρο και άλλα δύο στην ιστορική ρεβάνς του 1-6, με αποκορύφωμα το 1-4 που διαμορφώθηκε από τον ίδιο με ψαλιδάκι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό