23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

‘Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να πάμε πολύ καλά’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
20.07.2023 | 08:59

PRINT SCREEN

Την ικανοποίησή της για την εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία και την απευθείας πρόκριση της εθνικής πόλο γυναικών στην οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, εξέφρασε με δηλώσεις της η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών όχι απλά παρουσίασε καλό πρόσωπο απέναντι στην Ιταλία στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου αλλά ήταν σαρωτική στην επίθεση και πανηγύρισε τη νίκη με 16-12 που την έστειλε απευθείας στις οκτώ καλύτερες της διοργάνωσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα χαμόγελα ήταν διάπλατα στο φινάλε της αναμέτρησης, με την Αλεξία Καμμένου να μην κρύβει την ικανοποίησή της μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και να εκφράζει την αισιοδοξία πως με τέτοιες εμφανίσεις η γαλανόλευκη μπορεί να τα πάει εξαιρετικά και στη συνέχεια.

“Δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ ευχαριστημένη από το ρυθμό της επίθεσης, τη διαχείριση του χρόνου, τα κορίτσια έδειξαν ένα κομμάτι των δυνατοτήτων τους. Εξ αρχής έχω πει ότι η ομάδα διαθέτει μεγάλο ταλέντο στην επίθεση.

Έχουμε πολλά κορίτσια που σκοράρουν απ’ έξω, πολύ καλές φουνταριστές, ειδικά στην επίθεση μάς πήγαν όλα πολύ καλά. Δεν χάσαμε το μυαλό μας, που συμβαίνει ενίοτε όταν ξεφεύγει μια ομάδα στο σκορ. Δείξαμε ωριμότητα”, τόνισε αρχικά η ομοσπονδιακή τεχνικής, για να συμπληρώσει τα εξής:

“Για εμάς ουσιαστικά σήμερα ξεκινούσε το παγκόσμιο, ο δρόμος είναι μακρύς, νομίζω όμως πως με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να πάμε πολύ καλά. Έχουμε δει πολλές φορές όταν λέμε ότι ανοίγει ο δρόμος για κάτι καλό να μην μας βγαίνει όλο αυτό.

Δεν πρέπει να υπάρχουν προβλέψεις σε αυτά τα τουρνουά που οι ομάδες είναι τόσο κοντά. Θέλαμε την πρώτη θέση στον όμιλο, έχουμε τέσσερις μέρες να ξεκουραστούμε τώρα και να δουλέψουμε. Περιμένουμε τον αντίπαλο μας, θα δουλέψουμε κυρίως στην άμυνα”.

σχετικα αρθρα

Η Εθνική πόλο γυναικών θριάμβευσε επί της Ιταλίας και προκρίθηκε απευθείας στους “8” στο Παγκόσμιο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό