18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Γκορτσίλας στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός, ο Μανούχος στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές στα δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8/10. Στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός ορίστηκε ο Γκορτσίλας και στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος ο Μανούχος.

Μπορεί η Super League να έχει διακοπεί λόγω αρχικά των εκλογών και μετά των αγώνων των Εθνικών ομάδων, ωστόσο αυτή την Κυριακή, την ημέρα των εκλογών θα γίνουν οι δύο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική. Στην OPAP Arena (19:30) η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό και στο Απόστολος Νικολαΐδης (21:30) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο.

Η ΚΕΔ έκανε σήμερα γνωστούς τους διαιτητές. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας και στην δεύτερη ο Ευάγγελος Μανούχος. Αναλυτικά οι διαιτητές με βοηθούς και VARίστες έχουν ως εξής:

Κυριακή 8/10

19:30 OPAP Arena ΑΕΚ – Παναιτωλικός, Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας, Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Κωνσταντίνος Στάικος, 4ος: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, VAR: Αθανάσιος Τζήλος, AVAR: Δμητρίος Σαμοΐλης

21:30 Απόστολος Νικολαΐδης Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος, Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας, Ανδρέας Φωτόπουλος, 4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, AVAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό