23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ξαναχτυπά – Χόρεψε πάλι ζεϊμπέκικο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου ο Στέλιος Διονυσίου, η Γιώρα Νέγκα και πολλοί ακόμα τραγουδιστές ένωσαν τις φωνές τους στο Θέατρο Πέτρας σε ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από την σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Με αφορμή την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», που διαδραματίζεται μέσα στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 και με πυξίδα τα αξέχαστα, διαχρονικά τραγούδια της, αλλά και πολλές ακόμη επιτυχίες που σφράγισαν μία ολόκληρη εποχή, η συναυλία κατέληξε σε γιορτή!

Ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr βρέθηκε στη λαμπερή αυτή βραδιά και απαθανάτισε όσα έγιναν. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς ήταν φυσικά και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έκλεψε τη παράσταση όταν ανέβηκε στη πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο στο τραγούδι «Σε μια στοίβα καλαμιές» που ερμήνευσε ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθεώθηκε από τους συναδέλφους του και χόρεψε με τη ψυχή του. Να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν, είχε γίνει viral το ζεϊμπέκικό του στο μαγαζί που εμφανιζόταν η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό