16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο αναγεννημένος Ατρόμητος «άλωσε» το Βικελίδης, δεύτερη σερί νίκη για Ίλιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος έχει πάρει τα πάνω του από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ο Σάσα Ίλιτς και έκανε τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στη φετινή Super League. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 3-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Φριντζόνσον να ανοίγει το σκορ στο 25′. Ο Φαμπιάνο ισοφάρισε 6 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου, ενώ ο Βαλένσια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Ο Αγκιμπού «σφράγισε» τη νίκη στο 77′.

Ο Άρης προσπάθησε να βρει χώρους για να ανοίξει την άμυνα του Ατρομήτου και να φτιάξει φάσεις ώστε να προηγηθεί. Τελικά αυτό μπόρεσαν να το κάνουν οι φιλοξενούμενοι στο 25′, όταν ο ΝτεΜπόκ έβγαλε μια όμορφη σέντρα στην πλάτη της άμυνας του Άρη και ο Ρομπάιγ με γύρισμα βρήκε τον Φριντζόνσον για να ανοίξει το σκορ.

EUROKINISSI

Οι γηπεδούχοι επιζήτησαν μια γρήγορη απάντηση, η οποία ήρθε λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, στο 39′ με τον Φαμπιάνο. Ο Παναγίδης κέρδισε πέναλτι από τον Κεσχρίντα και ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση. Ενώ αρχικά ο Τσιντώτας απέκρουσε το σουτ, ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για την ισοφάριση.

EUROKINISSI

Από την αρχή του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 52′, μετά από μία μονομαχία του Γκονζάλεθ με τον Βερστράτε εντός περιοχής, ο Ισπανός κέρδισε το πέναλτι, αφού ο μέσος του Άρη βρήκε με το χέρι τον αντίπαλο του. Ο Βαλένσια εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

EUROKINISSI

Ο Αγκιμπού Καμαρά, στο 77′, με ένα έξυπνο πλασέ τελείωσε το ματς και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

EUROKINISSI

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (83’ Πάρντο), Παναγίδης (68’ Κάρλσον), Μενέντες (60’ Ζαμόρα), Μορόν.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέντο, Ιμερέκοβ (46’ Τσακμάκης), Γκονζάλες (89’ Κουέν), Κούντε Καμαρά, Ρομπάιγ (70’ Έρλινγκμαρκ), Φρίντγιονσον (70’ Ανγκιέλσκι), Βαλένσια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό