20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

‘Ούτε στην πέμπτη κατηγορία τα γκολ που δεχτήκαμε από την Γιουβέντους’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΑΤΣΙΟ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
18.09.2023 | 21:31

Ο Λουίς Αλμπέρτο με τη φανέλα της Λάτσιο σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Τζένοα | 27 Αυγούστου 2023
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Λουίς Αλμπέρτο έπλεξε το εγκώμιο της Λάτσιο ενόψει της πρεμιέρας της στο φετινό Champions League απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά την ίδια ώρα μίλησε με σκληρά λόγια για τον τρόπο που οι Ρωμαίοι ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα από την Γιουβέντους.

Η Λάτσιο μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο φετινό Champions League όπου θα υποδεχτεί το βράδυ της Τρίτης (19/09, 22:00, COSMOTE SPORT 7 HD, LIVE από SPORT24) στο “Ολίμπικο” την Ατλέτικο και ο Λουίς Αλμπέρτο δεν έκρυψε την ανυπομονησία του, με τους Ρωμαίους να επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια και αυτή τη φορά να παίζουν με κόσμο και όχι σε άδειες εξέδρες όπως είχε συμβεί στην τελευταία παρουσία τους στη διοργάνωση λόγω κορονοϊού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

16 Σεπτεμβρίου 2023 18:02

“Ο Σιμεόνε έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια την αξία του, είναι ένας θρύλος για την Ατλέτικο, εμείς θα πρέπει να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας για να τους αντιμετωπίσουμε.

Πιστεύω ότι η φετινή Λάτσιο έχει το πιο πλήρες ρόστερ των οκτώ τελευταίων ετών. Τα προηγούμενα χρόνια τα πηγαίναμε καλά αλλά πάντα μάς έλειπε κάτι.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν πάρουμε μερικά ματς στη σειρά θα αλλάξουν τα πάντα”, τόνισε στις δηλώσεις του ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν παρέλειψε ωστόσο να μιλήσει για τα κακώς κείμενα της ήττας της Λάτσιο με 3-1 από την Γιουβέντους το περασμένο Σάββατο.

“Αυτό που μας είπε ο προπονητής μας (σ.σ. Μαουρίτσιο Σάρι) είναι πως μας λείπει η κυνικότητα στην αντίπαλη περιοχή και η συγκέντρωση στη δικιά μας.

Δεχτήκαμε απέναντι στην Γιουβέντους δύο γκολ που δεν τα δέχεται ούτε ομάδα που αγωνίζεται σε τέταρτη ή πέμπτη κατηγορία Ιταλίας”.

σχετικα αρθρα

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1: Ο Βλάχοβιτς καθάρισε για τους μπιανκονέρι με δύο υπέροχα γκολ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό