23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ομιλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στην Πάτρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ομιλία στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας στις 30 Μαρτίου 2024. Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ αναφέρει:

“Το 2024 είναι μια χρονιά με ιδιαίτερο συμβολισμό: 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 50 χρόνια ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Μισό αιώνα δυναμικής πολιτικής παρουσίας του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και όπως όλες και όλοι πολύ καλά ξέρουμε, Η Νέα Δημοκρατία έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία. Βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας, μακριά από ακραίες φωνές και φανατισμούς.

Εκφράζει φιλελεύθερες και πρωτοπόρες ιδέες με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Διαχρονικά υπηρετούμε αξίες και αρχές και έχουμε οικοδομήσει, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, μία σχέση εμπιστοσύνης με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Έχουμε πρωταγωνιστήσει σε στρατηγικές επιλογές για την Πατρίδα μας, όπως την ιστορική απόφαση για την ένταξή της στην ευρωπαϊκή οικογένεια με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δεκαετίες πλέον, για την ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας και την ευημερία των πολιτών, κι έχουμε χαράξει στιβαρές, μακρόπνοες πολιτικές που η ιστορία και ο χρόνος δικαίωσε. Μισό αιώνα αποτελούμε έναν σταθερό πόλο του πολιτικού συστήματος της χώρας μας. Και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που υπηρετούμε τον ελληνικό λαό.

Και σε όλη αυτή την μακρά πορεία, όλοι οι Πρόεδροι μας έχουν δώσει αγώνες και μάχες για την Πατρίδα αφήνοντας σημαντικό ιστορικό και κοινωνικό αποτύπωμα, ενώ το κόμμα μας στην Αχαΐα μετά την ανασυγκρότηση, μέσα από έναν συμπαγή οργανωτικό ιστό, με δυνατή κομματική οργάνωση και με ανιδιοτελείς αγώνες αγωνιστών και αγωνιστριών απέκτησε και πάλι δυναμική παρουσία στην κοινωνία. Το γεγονός ότι  σήμερα μετά από 50 χρόνια, οι πολίτες εμπιστεύονται την Παράταξή μας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αποδεικνύει την αξιοπιστία των λόγων και των έργων μας. Αισθανόμαστε βέβαια και την πολύ μεγάλη ευθύνη που έχουμε απέναντι στον ελληνικό λαό, και πόσο σημαντικό είναι να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της εποχής, δίνοντας λύσεις αλλά, και ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, έχοντας πάντα το βλέμμα μας στραμμένο στις νέες γενιές και το μέλλον τους. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί μέσα στα 50 χρόνια ζωής και ιστορίας μας, πολιτικές και προοδευτικές ιδέες της ευρωπαϊκής Παράταξής μας επιβραβεύονται από τους πολίτες, δικαιώνονται από την ιστορία. Με αφορμή, λοιπόν, τα 50 χρόνια ιστορίας, όλες και όλοι μαζί, ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές συντεταγμένα, με δύναμη και ορμή, προετοιμαζόμαστε για την εκλογική μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, για να πετύχουμε μια ακόμα εκλογική νίκη στην Αχαΐα, αναδεικνύοντας και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και κυρίαρχη δύναμη στον Νομό και εκλέγοντας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανθρώπους που μπορούν να εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας υλοποιεί και αναπτύσσει στην τοπική κοινωνία από τον περασμένο Δεκέμβριο το πρόγραμμα, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Παράλληλα με την ευκαιρία του επικείμενου συνεδρίου της Ν.Δ. καθώς και της επετείου των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει σειρά πολιτικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο στην Πάτρα και στις υπόλοιπες πόλεις του Νομού.

Η πρώτη πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 7 το απόγευμα στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην πόλη μας με ομιλητή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια.

Μια εκδήλωση αφετηρίας για την τελική μάχη των εκλογών την οποία θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας θα εγκαινιάσει στο ισόγειο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» έκθεση φωτογραφιών από τη ζωή και τη δράση της οργάνωσης στην Αχαΐα όλα τα χρόνια της 50χρονης λαμπρής ιστορίας. Η έκθεση φωτογραφίας από την επόμενη ημέρα 31 Μαρτίου και μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου θα μεταφερθεί στην «ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ» και θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες  καθημερινά τις ώρες 9:30 – 13:30 και 18:00 – 21:30.

 Προχωράμε υπερήφανα όλες και όλοι μαζί, σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά!”.

 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό