18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Στην Αυστρία οι Άβιλα και Ζινκερνάγκελ (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Επί αυστριακού εδάφους βρίσκονται ήδη οι Γκονζάλο Άβιλα Γκορδόν και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού.

Άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκαν ο Ισπανός αμυντικός και ο Δανός εξτρέμ, οι οποίοι αποτελούν τις τελευταίες κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού.

Ο Γκονζάλο Άβιλα Γκορδόν, ή αλλιώς Πίπα, όπως είναι το προσωνύμιό του ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη (23/06) από τους «ερυθρόλευκους», ενώ το πρωί της Παρασκευής (24/06) οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Μάλιστα, αμφότεροι ταξίδεψαν άμεσα για την Αυστρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στο γήπεδο που φιλοξένησε το πρώτο φιλικό της περιόδου, απέναντι στην Ριντ.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ δεν «έχασε» χρόνο και αμέσως μόλις πάτησε το πόδι του στο αθλητικό κέντρο, ξεκίνησε πρόγραμμα για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος και άμεσα να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα επόμενα φιλικά του Ολυμπιακού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό