15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Γκάρι Ροντρίγκες – Τι άλλαξε και οι σκέψεις Μαρτίνς (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, το προηγούμενο διάστημα δούλεψε στο Ρέντη, χρίστηκε και πάλι διεθνής και ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει το πλάνο του με τα νέα δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός στα μέσα του Σεπτεμβρίου προχώρησε σε μία κίνηση που δεν πολύσυνηθίζει τα τελευταία χρόνια, μια και ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, ενός ποδοσφαιριστή που ήταν στην λίστα των ελεύθερων παικτών. Μάλιστα, η μεταγραφή έγινε με τις… ευλογίες του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήταν από την αρχή θετικός για να έρθει στην ομάδα ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Ωστόσο, ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν ήταν στο επίπεδο που θα επιθυμούσε ο ίδιος, αλλά και ο τεχνικός ηγέτης των Πειραιωτών. Αυτός ήταν και ο λόγος που το προηγούμενο διάστημα δούλεψε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, προκειμένου να αποτελέσει μία σημαντική λύση για τον Πορτογάλο κόουτς στην εξέλιξη της φετινής σεζόν.

Περίπου έναν μήνα μετά την μεταγραφή ο διεθνής μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να πάρει την… ευκαιρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς, αφού τις προηγούμενες μέρες δημιουργήθηκαν νέα… δεδομένα. Συγκεκριμένα, ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε λάβει την κλήση για τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, ενόψει των αναμετρήσεων με τη Λιβερία.

Ο δυναμικός μεσοεπιθετικός έδωσε κανονικά το «παρών», αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια, όντας εκ των πρωταγωνιστών των ισάριθμων νικών της εθνικής ομάδας της χώρας του, σημειώνοντας κι ένα γκολ. Μάλιστα, τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου φαίνεται πως ενήργησαν υπέρ του παίκτη και κατ’ επέκταση του Ολυμπιακού.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες άρχισε να παίρνει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του έπειτα από αποχή των τελευταίων μηνών, βρίσκει τον ρυθμό που θα ήθελε στο παιχνίδι του, το γκολ του αύξησε την αυτοπεποίθηση και πλέον είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα». Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ακόμα έναν σημαντικό λόγο για να σκέφτεται την άμεση ενεργοποίησή του.

Ο διεθνής άσος επέστρεψε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη μία μέρα νωρίτερα από αυτές που είχε στη διάθεσή του από το τεχνικό τιμ για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του. Αυτό δείχνει την «κάψα» του παίκτη να μπει στην… εξίσωση, αλλά και το πόσο επαγγελματίας είναι.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να του δώσει την ευκαιρία που περιμένει. Όπως όλα δείχνουν, ο Γκάρι Ροντρίγκες θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (17/10) με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ «χτυπάει» ακόμα και την… πόρτα της αρχικής ενδεκάδας, ούτως ώστε να είναι ακόμα πιο έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις, μια και είναι εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό