17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ανοιχτό «παράθυρο» από Ιακωβίδη – «Δείχνουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός»! (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δήλωσε πως αν αλλάξουν τα πράγματα θα συνεχίσει να αγωνίζεται-Τι είπε για την κίνηση των φίλων του «τριφυλλιού»!

Συγκίνησε όλη την Ελλάδα. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δακρυσμένος ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την ενεργό δράση, γιατί δεν αντέχει άλλο την κατάσταση που βιώνει με την αδιαφορία και τη δυσκολία γύρω απ’ την καθημερινότητα και τις ανάγκες του Πρωταθλητισμού. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας έκανε νέες δηλώσεις πάνω στο θέμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Αρχικά αναφέρθηκε στην κινητοποίηση φίλων του Παναθηναϊκού που σπεύδουν να συγκεντρώσουν χρήματα και να τον στηρίξουν. Ο Ιακωβίδης επισήμανε πως «αυτό σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός». Παράλληλα ξεκαθάρισε πως με όσα είπε δεν σημαίνει πως επαιτεί το παραμικρό.

Ο αρσιβαρίστας μας, άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται, αν αλλάξουν τα πράγματα απ’ την πλευρά της πολιτείας, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους αθλητές που τους χαρακτήρισε ήρωες και ηρωίδες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Ιακωβίδης:

Για την κίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού: «Τους ευχαριστώ όλους αυτούς. Αλήθεια. Με αυτή τους την πράξη δείχνουν τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω αν θέλω να το δεχτώ ή όχι. Δεν θέλω να μεταφραστεί αυτή η συναισθηματική μου έκρηξη σαν επαιτεία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό