16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ολοκληρωτικά νέο το Mitsubishi L200!

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουμε μπει επισήμως στην τελική ευθεία για την παρουσίαση του ολοκαίνουριου Mitsubishi L200 στις 26 Ιουλίου και όπως δηλώνει περήφανα η ιαπωνική εταιρία η λέξη “ολοκαίνουριου” δεν είναι απλά προϊόν/προσθήκη του τμήματος marketing. Οι εικόνες και τα σύντομα s έχουν ήδη αποκαλύψει ότι το νέο Mitsubishi L200 θα έχει εντελώς νέο σχεδιασμό τόσο όσον αφορά στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα αλλά το πιο πρόσφατο teaser της εταιρίας ήρθε για να τονίσει ότι αυτά δεν θα είναι τα μοναδικά νέα στην 6η γενιά του εμβληματικού pickup.

Η Mitsubishi δηλώνει επίσημα ότι το πλαίσιο τύπου σκάλας, η ανάρτηση και ο turbodiesel που βρίσκεται κάτω από το καπό είναι επίσης νέα ενώ το επερχόμενο L200 θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη άνεση και καλύτερες επιδόσεις από οποιαδήποτε άλλη γενιά στο παρελθόν. Φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν έλεγαν ότι το νέο L200 (Triton όπως ονομάζεται σε άλλες αγορές) θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά με το Nissan Navara ως μέρος της επέκτασης των συνεργιών εντός της συμμαχίας Renaul-Nissan-Mitsubishi αλλά η ιαπωνική εταιρία κάνει λόγο για ένα ολοκαίνουριο πλαίσιο ενώ η ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια εμπρός και φύλλα σούστας πίσω, αναζητώντας την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στον σκληροτράχηλο χαρακτήρα ενός πραγματικού “εργάτη” και την άνεση που πρέπει να προσφέρει ένα καθημερινό όχημα.

Η εταιρία θα αποκαλύψει το νέο L200/Triton με μία ειδική εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και θα μεταδοθεί ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω διαδικτύου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε δε, ότι η Mitsubishi θα συμμετάσχει στο Asia Cross Country Rally με μία ειδική έκδοση του pickup που εξελίχθηκε από την Tant Sport σε συνεργασία με την Ralliart. Από τα σαλόνια, στα… αλώνια λοιπόν!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό