15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι 5 εταιρείες που επέλεξε για τις αναδυόμενες τεχνολογίες τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις πέντε εταιρείες που θα αποτελέσουν το τρίτο γκρουπ του NBA Launchpad, της πρωτοβουλίας του πρωταθλήματος για την προώθηση, αξιολόγηση και πιλοτική εφαρμογή αναδυόμενων τεχνολογιών που προωθούν τις κορυφαίες επιχειρηματικές και μπασκετικές δραστηριότητες του. Το γκρουπ αυτό περιλαμβάνει τρεις εταιρείες που εστιάζουν στην προώθηση του παιχνιδιού και δυο που εστιάζουν στη βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων.

Οι εταιρείες του NBA Launchpad θα ξεκινήσουν μια εξάμηνη εντατική διαδικασία που περιλαμβάνει την άμεση στήριξη τους από το ΝΒΑ και την πρόσβαση σε πόρους του πρωταθλήματος, ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τις τεχνολογίες τους. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εταιρείες του ΝΒΑ Launchpad θα το παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια του Demo Day στο NBA 2K25 Summer League στο Las Vegas, σε στελέχη του ΝΒΑ, στρατηγικούς εταίρους και επενδυτές. 

“To NBA Launchpad συνεχίζει να στηρίζει νεοφυείς επιχειρήσεις με τεχνολογίες αιχμής ώστε να παραμένει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στο μπάσκετ» δήλωσε ο Tom Rayan, Vice President for Basketball Strategy. “Η συνεργασία μας με αυτούς τους ταλαντούχους επιχειρηματίες, μας εμπνέει και έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το παιχνίδι”. 

“Η συνεργασία με εταιρείες του ΝΒΑ Launchpad, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε νέες και καινοτόμες μεθόδους που εμπλουτίζουν την εμπειρία των φιλάθλων” δήλωσε ο Jason Bieber, NBA Vice President of New Business Ventures. “Οι πρωτοποριακές  τεχνολογίες των φετινών εταιρειών, μας δίνουν ακόμη μια ευκαιρία να θέσουμε την εμπειρία των θεατών στο επίκεντρο όλων των δράσεων μας”.

Το φετινό γκρουπ για το πρόγραμμα ΝΒΑ Launchpad περιλαμβάνει εταιρείες που προέρχονται από τις ΗΠΑ, τη Δανία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Advancing The Game Reboot Motion (Λος Άντζελες – ΗΠΑ): Μια AI-native πλατφόρμα ανάλυσης κινήσεων που βοηθά μεγάλους οργανισμούς να διακρίνονται στο κλάδο της βιο-μηχανικής. Tonsser (Κοπεγχάγη – Δανία): Ψηφιακό προϊόν και πλατφόρμα που επιτρέπει σε νεαρούς αθλητές να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους, να βελτιώσουν τις δυνατότητες τους, να συγκριθούν ή να συναγωνιστούν με άλλους, καθώς και να αποκτούν  πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες. Plantiga (Βανκούβερ – Καναδάς): Προηγμένοι αισθητήρες εντός του παπουτσιού με συστήματα ΑΙ που παρακολουθούν κάθε βήμα, επίδοση και τυχόν ασυμμετρίες κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα.  Enhancing Fan Experience TextQL (Νέα Υόρκη – ΗΠΑ): Μια ΑΙ πλατφόρμα δεδομένων που βοηθά τους μη τεχνικούς χρήστες να αυτοεξυπηρετούνται με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για λήψη αποφάσεων με βάση τα δεδομένα.Dimension Studio (Λονδίνο – Ηνωμένο Βασίλειο): Ένα στούντιο παραγωγής 3D σε πραγματικό χρόνο και μια πλατφόρμα για εικονικούς κόσμους, ανθρώπους και αθλήματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό