18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Οι χάρτες της Apple αποκτούν έναν τρισδιάστατο χάρτη της Washington, DC

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας νέος 3D χάρτης της Washington, DC θα έρθει στην εφαρμογή Apple Maps, όπως αναφέρει το MacRumors, και θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τα ορόσημα και τα μνημεία της πόλης. Ο νέος τρισδιάστατος χάρτης αποτελεί μέρος του εορτασμού της Apple για τους Αμερικανούς βετεράνους και θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε το μνημείο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, το Μνημείο Βετεράνων Πολέμου της Κορέας και το Μνημείο Βετεράνων του Βιετνάμ.

Ο νέος τρισδιάστατος χάρτης δεν είναι ακόμη ορατός, αλλά θα είναι προσβάσιμος πολύ σύντομα στην εφαρμογή Χάρτες της Apple.

Με το IOS 15 που κυκλοφόρησε με τη νέα σειρά iPhone 13 το Σεπτέμβριο, η Apple Maps έβαλε τρισδιάστατους χάρτες επιλεγμένων πόλεων μεταξύ των οποίων το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λονδίνο. Η Apple δήλωσε ότι κι άλλες πόλεις θα λάβουν τρισδιάστατους χάρτες αργότερα, όπως η Φιλαδέλφεια, το σαν Ντιέγκο και η Washington, DC. Η προεπισκόπηση των τελευταίων, έγινε από την Apple προς τιμήν της Ημέρας των Βετεράνων.

Η Apple τιμά την Ημέρα των Βετεράνων με ειδικό περιεχόμενο στο App Store, στην εφαρμογή Βιβλία, την εφαρμογή Apple TV και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι χρήστες του Apple Watch στις ΗΠΑ, μπορούν να ολοκληρώσουν μία πρόκληση δραστηριότητας με θέμα την Ημέρα των Βετεράνων: θα πρέπει να καταγράψουν οποιαδήποτε προπόνηση για 11 λεπτά ή περισσότερο σήμερα με την εφαρμογή workout για να ολοκληρώσουν την πρόκληση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό