17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι Τούρκοι γράφουν για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για Κουρμπέλη

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
25.12.2023 | 08:58

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ
INTIME

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα γράφουν στην Τουρκία με τους “ερυθρόλευκους” να κινούνται για την απόκτηση ενός μέσου. Οι σκέψεις του Έλληνα διεθνή και το μέλλον του.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δύσκολα θα συνεχίσει και μετά τον Ιανουάριο στην Τράμπζονσπορ από τη στιγμή που ο ίδιος εκεί δεν βρίσκει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και πόσο μάλλον, όταν υπάρχει μπροστά η πρόκληση της Εθνικής Ελλάδας με τα μπαράζ του Nations League για την πρόκριση στο επερχόμενο Euro του καλοκαιριού.

Οπότε το να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του από την 1η Ιανουαρίου κιόλας, το πιθανότερο ως δανεικός, είναι και το επικρατέστερο σενάριο στο μυαλό του Έλληνα μέσου αυτή τη στιγμή.

Οι Τούρκοι που γνωρίζουν το στάτους του Κουρμπέλη και την επιθυμία του να βρει μια ομάδα να πάει να αγωνιστεί σημειώνουν σε δημοσίευμα τους πως την περίπτωση του εξετάζει ο Ολυμπιακός ο οποίος και θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μέσου τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα takvim.com.tr, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού και ετοιμάζουν πρόταση για να τον αποκτήσουν. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ούτε το ύψος της προσφοράς του Ολυμπιακού, αλλά ούτε και οι απαιτήσεις της Τράμπζονσπορ.

Ενδιαφέρον και από Τουρκία

Οι πληροφορίες του SPORT24 θέλουν τον Κουρμπέλη να ψάχνει μια ομάδα στην Τουρκία ώστε να συνεχίσει δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες και αν δεν αλλάξουν τα πράγματα να αναζητήσει την τύχη του μετά το καλοκαίρι και τη συμμετοχή ή μη της Εθνικής στο Euro 2024.

Μάλιστα υπάρχουν ομάδες στη γειτονική χώρα που έχουν εκφράσει έως τώρα το ενδιαφέρον τους χωρίς όμως ακόμα να έχουν καταθέσει πρόταση στην Τράμπζονσπορ, οπότε όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Έλληνα μέσου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό