21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι Σπαρτιάτες διευρύνονται προς τα… δεξιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πολιτικό μέλλον των Σπαρτιατών, αυτού του ακροδεξιού μορφώματος, είναι άδηλο καθώς έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη. Αυτό, πάντως, δεν τους εμποδίζει να κάνουν μεταγραφές επιχειρώντας άνοιγμα προς τα δεξιά.

Όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης, η Κορίνα Τριανταφύλλου ήταν υποψήφια με τον Κώστα Μπακογιάννη, νεοδημοκράτισα φανατική, «έως το κόκκαλο», όπως έλεγε, τότε που πόρτα- πόρτα προσπαθούσε να κερδίσει ένα σταυρό παραπάνω για το συνδυασμό του Μπακογιάννη. Και από νεοδημοκράτισα βρέθηκε στα ακροδεξιά της ΝΔ, αφού ορίστηκε νέα εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού μορφώματος των Σπαρτιατών με απόφαση του προέδρου Βασίλη Στίγκα.

Δηλαδή οι Σπαρτιάτες έκαναν διεύρυνση προς τα… δεξιά. Παρά την προσχώρησή της στους Σπαρτιάτες εξακολουθεί να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Αυτό που την ώθησε και εγκατέλειψε τη ΝΔ ήταν, όπως είπε, ήταν επειδή είχε απογοητευθεί για το γεγονός ότι ο Μπακογιάννης δεν της έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα μετά τις εκλογές και έτσι πήγε στον Στίγκα τον οποίο γνώρισε μέσα από μία τηλεοπτική εκπομπή. Και ακόμα πήρε διαβεβαιώσεις, όπως λέει ότι δεν θα έχουν επαφή με τον… έγκλειστο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό