27.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Οι πιο viral δίδυμες γιαγιάδες του Τik Tok

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δύο γιαγιάδες πρόσφατα έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ο εγγονός της μίας άρχισε να δημοσιεύει βίντεο στο TikTok με την πρώτη ανάρτηση να έχει πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές.

Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει η τάση οι γονείς διδύμων να ντύνουν τα παιδιά τους με τα ίδια ρούχα. Οι δίδυμες αδελφές Anne McQueen και Susan Briggs, μπορεί να μεγάλωσαν αλλά δεν έπαψαν ποτέ να αλλάζουν αυτή τη συνήθεια. Οι 84χρονες μοιάζουν σχεδόν με κάθε τρόπο. Έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, τα ίδια χόμπι και —από βρέφη— ντύνονται το ίδιο.

«Ήμασταν πάντα πολύ πανομοιότυποι», είπε ο McQueen.«Σε όλη την παιδική μας ηλικία και την ενήλικη ζωή μας, ντυνόμασταν το ίδιο», πρόσθεσε. Η τακτική αυτή ξεκίνησε με τη μητέρα τους, ωστόσο μετά από χρόνια αποφάσισαν να συνεχίσουν να ντύνονται με τον ίδιο τρόπο.

«Φορούσαμε πάντα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όποιος θελήσει να μας κάνει δώρο ρούχα, πάντα επιλέγει τα ίδια και για τις δύο μας» συμπλήρωσε η Briggs

Οι αδερφές, οι οποίες ζουν και οι δύο στο Salt Lake City όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, είναι γνωστές στην πόλη και τις αναγνωρίζουν συχνά όταν βγαίνουν για περίπατο μαζί. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που περαστικοί ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

«Η αντίδραση του κόσμου μας φτιάχνει τη διάθεση» είπαν. Μάλιστα θέλησαν να μοιραστούν και το μυστικό τους για την ίδια εμφάνιση, το οποίο είναι ένα καθιερωμένο τηλεφώνημα που κάνει η μία στην άλλη πριν βγουν βόλτα. Έτσι μπορούν και συντονίζουν τα ρούχα τους.

«Δεν είναι για να τραβήξουμε την προσοχή, απλά μας αρέσουν τα ίδια ρούχα» ανέφεραν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό