16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι παραδόσεις της βασικής έκδοσης του Tesla Model Y ξεκινούν πολύ σύντομα

Ειδήσεις Ελλάδα

H Tesla παρουσίασε το Model Y τον Μάρτιο του 2019 και τότε ο Elon Musk είχε αναφέρει ότι οι παραδόσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2020. Και μπορεί άλλα προϊόντα της η αμερικάνικη εταιρία να έχει καθυστερήσει να τα βγάλει στην αγορά, με το Model Y η Tesla εξέπληξε τους πάντες, καθώς από τις 13 Μαρτίου του 2020 ξεκίνησαν επίσημα οι παραδόσεις του μοντέλου τους πελάτες της.

Όπως είχε ανακοινωθεί, οι πρώτες διαθέσιμες εκδόσεις του μοντέλου είναι η Long Range και η Performance, με τις τιμές τους να ξεκινούν από τα 52.900 και 60.990 δολάρια, αντίστοιχα. Το λανσάρισμα της βασικής έκδοσης του Model Y, η Standard Range είχε οριστεί για την άνοιξη του 2021, αλλά απ’ότι φαίνεται και αυτή θα είναι διαθέσιμη αρκετούς μήνες νωρίτερα.
Πιο συγκεκριμένα, και με βάση το tweet ενός πελάτη της Standard Range, οι παραδόσεις της βασικής έκδοσης θα ξεκινήσουν στα τέλη του τρέχοντος μηνός, ή στις αρχές Ιουνίου. Η Standard Range θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένος στον πίσω άξονα, και για το 0-96 χλμ/ώρα θα χρειάζεται 5,9 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία του θα ανέχεται σε 370 χλμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό