15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι οδηγοί μπορούν να μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους σε μεγάφωνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πλαίσιο της ετήσιας ενημέρωσης λογισμικού, η Tesla έκανε διαθέσιμη μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους οδηγούς να μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους σε μεγάφωνα.

Η ενημέρωση εντοπίστηκε από την Electrek, που αναφέρει ότι είναι διαθέσιμη μόνο σε νεότερα μοντέλα Tesla (από το 2019 ή νεότερα). Αυτό συμβαίνει επειδή η δυνατότητα χρησιμοποιεί εξωτερικά ηχεία που εγκαταστάθηκαν σε πρόσφατα οχήματα Tesla προκειμένου να πληρούν τους κανονισμούς των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτούς, τα αθόρυβα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πρέπει να μπορούν να ειδοποιούν τους πεζούς για την παρουσία τους σε χαμηλές ταχύτητες.

Βίντεο της λειτουργίας καταγράφει αυτά τα εξωτερικά ηχεία να επαναλαμβάνουν όλα όσα λέει ο οδηγός με μια μικρή καθυστέρηση και μια παραμόρφωση με ηχώ, βαριά στα μπάσα.

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται είναι εάν αυτή η παραμόρφωση μπορεί να αλλάξει ή να αφαιρεθεί.

NEW Tesla Megaphone feature. This is crazy! These cars haha… pic.twitter.com/OB8oI3wwhH

— Ryan Shaw (@ryanshawtech) December 24, 2021

Υπενθυμίζεται πως η Tesla είπε πρόσφατα ότι θα καταργούσε μια δυνατότητα που επιτρέπει στους οδηγούς να παίζουν βιντεοπαιχνίδια ενώ οδηγούν. Αναμένουμε!

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό