18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Οι Λέικερς αποκάλυψαν το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία υπέροχη βραδιά βίωσαν οι φίλοι των Λος Άντζελες Λέικερς στο Staples Center, αφού παρακολούθησαν μία καταπληκτική τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ και είχαν την ευκαιρία να τον αποθεώσουν, στην παρουσίαση του αγάλματός του. Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του, εκείνος παραμένει ζωντανός στη μνήμη του μπασκετικού αυτού οργανισμού.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/02), στη σημαδιακή για τη πόλη ημερομηνία της 8ης Φεβρουαρίου του 2024, το άγαλμά του τοποθετήθηκε έξω από το Staples Center, έξω από το γήπεδο δηλαδή στο οποίο μεγαλούργησε. Όλοι έδωσαν το «παρών» σε αυτήν την μεγάλη τελετή, συμπεριλαμβανομένων των Βανέσα Μπράιαντ, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Πάου Γκασόλ, Μάτζικ Τζόνσον και Τζέρι Γουέστ.

Όσοι παρευρέθηκαν εκεί συγκινήθηκαν, γέλασαν και αποθέωσαν τον Κόμπι Μπράιντ, με την Βανέσα να προσφέρει έναν εκπληκτικό λόγο, αμέτρητα χαμόγελα και πολύ χιούμορ. Γι’ αυτό αποθεώθηκα ως το πρόσωπο της βραδιάς, ούσα η γυναίκα δίπλα στον «θρύλο» και όχι η γυναίκα πίσω από αυτόν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν με 114-106 εντός έδρας από τους Ντένβερ Νάγκετς, με τον Άντονι Ντέιβις να σημειώνει 32 πόντους και να μαζεύει 9 ριμπάουντ. Παράλληλα, ο Λεμπρόν Τζέιμς έβαλε 25 πόντους, είχε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Από την άλλη μεριά, ο Μάρεϊ πέτυχε 29 πόντους, 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς άγγιξε το triple-double (24 πόντοι, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό