15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι ιταλοί performers στα ελληνικά private parties… – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

H θορυβώδης παρέα λέει ότι ο Αλεσάντρο Ριστόρι, ο δημοφιλής τραγουδιστής της δεκαετίας του εβδομήντα, αγαπημένος των ιταλών μεγαλοεπιχειρηματιών για τα private parties στο Κάπρι, στο Σορέντο, στο Αμάλφι, έχει δημιουργήσει μια… δεύτερη καριέρα στην Ελλάδα.

Μετά την πρόσκληση που του απηύθυνε πασίγνωστο, ισχυρό επιχειρηματικό ζεύγος με σκοπό να διασκεδάσει τους προσκεκλημένους του στα βόρεια προάστια (υπήρχε η βάπτιση του πολυαγαπημένου εγγονού), τώρα όλοι ακολουθούν.

Ο Ριστόρι είναι ο special guest για τα private parties σε βίλες, φημισμένα beach bars της Mykonos και mega yachts.

Ο Ριστόρι τα «σπάει» στη Μύκονο, ενώ τώρα κατεβαίνει στις Σπέτσες για να… συναγωνιστεί τον δημοφιλή εδώ και χρόνια στην Ελλάδα Ντόμινο, ο οποίος άδει στο «Honoloulou» του νησιού.

Disco αναφορές, γαμήλια δεξίωση και κρουαζιέρες

Το ίδιο βράδυ, σε ένα disco party σε εμβληματική ιδιόκτητη περιοχή, η Εσθήρ προσπαθούσε να ισορροπήσει πάνω στις φούξια glittering platforms d’ Accori. O DJ κράτησε τους περισσότερους στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ακούραστοι όλοι. Ακόμα και οι γηραιές κυρίες με τις χρυσές βαφές στην κόμη τους, τα φορέματα Valentino και Emilio Pucci, τα κοσμήματα του Harry Winston και του Bvlgari.

Φορέματα haute couture και διαμάντια για δημιουργίες υψηλής κοσμηματοποιίας. Οι καλύτερες εμφανίσεις στη δεξίωση με αφορμή τους γάμους του υιού του πλοιοκτήτη Στέφανου Λεκανίδη, Δημήτρη. Ο κολεξιονέρ Γκαλάτσι-Γκαλάτσι παραδέχεται, ενώ σημειώνει κάτι σε έναν κατάλογο του νεοϋορκέζικου Sotheby’s (διακρίνω κάτι σε… Francis Bacon), ότι πάρα πολλοί από τους σημαντικούς εφοπλιστές (έτσι και αλλιώς έχουν κατοικίες στο Πόρτο Χέλι) ήταν εκεί.

Οι ψίθυροι που έφερναν οι άνεμοι από τις απέναντι Σπέτσες έλεγαν ότι ιταλός performer «καταλήγει» πάντα στη θαλαμηγό γνωστής πλοιοκτήτριας με σκοπό να διασκεδάσει τους φιλοξενούμενούς της. Superbe!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό