17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι θρυλικοί ΚΙSS πούλησαν λογότυπο, δικαιώματα και μακιγιάζ για 300 εκατ. δολάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Τζιν Σίμονς, Πολ Στάνλεϊ. Οι δυο θρύλοι των KISS περνούν πλέον όλη τη δουλειά τους στη σουηδική εταιρεία Pophouse η οποία αποκτά όχι μόνο τα εκδοτικά και δισκογραφικά δικαιώματα της μπάντας αλλά και τα δυο πιο εμβληματικά χαρακτηριστικά της: Το λογότυπο των KISS και φυσικά το μακιγιάζ που εκτόξευσε την καριέρα τους. 

Το χρυσό deal αναμένεται να φθάσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια! 

Πενήντα χρόνια συμπληρώνουν φέτος οι KISS στη ροκ σκηνή – με πωλήσεις που ξεπερνούν τα εκατό εκατομμύρια παγκοσμίως και πλέον όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες της Pophouse η μπάντα θα περάσει σε μία νέα διάσταση με τη δημιουργία μίας ταινίας για την πορεία του γκρουπ αλλά και με μία συναυλία έκπληξη ανάλογη του Voyage των ABBA δηλαδή με avatars των μελών των KISS!  H συναυλία θα πραγματοποιηθεί το 2027 σε πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει αποφασιστεί αλλά δεν έχει ανακοινωθεί! 

Η συμφωνία, όπως αναφέρει το billbord, κλείστηκε ανάμεσα στους Αμερικανούς θρύλους της ροκ και της Pophouse κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους πολύχρονης περιοδείας End of the road και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και για το ψηφιακό σόου κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχαν με τους υπεύθυνος της εταιρείας σε Στοκχόλμη και Μιλάνο. 

Ο μπασίστας μάλιστα Τζιν Σίμονς δήλωσε ενθουσιασμένος με την ιδέα αφού προηγουμένως παρακολούθησε την συναυλία των ABBA! 

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο σε αυτήν περιλαμβάνεται τόσο το logo του γκρουπ όσο και το μακιγιάζ την πατρότητα του οποίου διατηρούν οι Τζιν Σίμονς και Πολ Στάνλεϊ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό