18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 14/4/2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή η Κυριακή 14 Απριλίου 2024 είναι μία ημέρα γεμάτη συναίσθημα και με την ανάγκη να αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο σε ότι αγαπάμε και κοντά του νιώθουμε ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Μία οικογενειακή Κυριακή ξεκινά λοιπόν, όπου το τετράγωνο Σελήνης / Αφροδίτης μας παρασύρει στην υπερβολή και την παρορμητικότητα, ενώ αυτή την ημέρα το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο και μας παρακινεί άμεσα και γρήγορα να τολμήσουμε αυτό που θέλουμε!

Αρκετά ευεργετημένοι αυτή την ημέρα θα είναι οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι είναι τα ζώδια που θα παρασυρθούν από την υπερβολή και την παρορμητικότητα.

Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός – Μέρα υπερβολής

Η πλεονεξία σε πιάνει αυτή την Κυριακή αγαπητέ φίλε Κριέ όπου τα θέλεις όλα δικά σου εδώ και τώρα και δεν αρκείσαι με αυτά που ήδη υπάρχουν στο πλευρό σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου εντείνει την παραρμητικότητά σου και το τετράγωνο της με την αφροδίτη από το ζώδιο σου σε παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τις οποίες τουλάχιστον εσύ θα τις απολαύσεις. Προσπάθησε αυτή την ημέρα να μην πιέσεις συναισθηματικά τους οικείους με την παιδιάστικη συμπεριφορά σου. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για να συγκρότηση των σχεδίων της εβδομάδας που ξεκινά.

Ταύρος – Μέρα με μυστικότητα

Μυστικές επαφές φέρνει αυτή η Κυριακή στο διάβα της για εσένα αγαπητέ φίλε Ταύρε. Κρατάς επτασφράγιστα μυστικά και δεν ανακοινώνεις τις κινήσεις σου αλλά και τις διαθέσεις σου αυτή την ημέρα. Είναι πολύ πιθανόν να βρεις μία δικαιολογία προκειμένου να αποφύγεις μία συνάντηση που σου φαίνεται και τα κουραστική. Η μέρα ωστόσο είναι ιδανική για σύντομες μικρές αποδράσεις αλλά και για να αφιερώσεις χρόνο σε πιστά σταθερά φιλαράκια που σου έχουν αποδείξει ότι στέκονται με φερεγγυότητα στο πλευρό σου.

Δίδυμοι – Οι ανησυχίες δεν λείπουν

Αρκετά ανήσυχος ψυχολογικά είσαι αυτή την Κυριακή αγαπητέ φίλε Δίδυμε και σου είναι αρκετά δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου ενώ οι απαιτήσεις σου είναι αυξανόμενες με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι αυτό που σου προσφέρουν οι άλλοι δεν είναι αρκετό. Τα οικονομικά αποτελούν μια ανησυχία και είναι η αιτία για να περιορίσεις λίγο τις προσωπικές σου ανάγκες. Το έντονο στρες που περνάς για τα επαγγελματικά αναμένεται να ξεπεραστεί γιατί θα δοθούν λύσεις που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα.

Καρκίνος – Ώρα να απολαύσεις στιγμές

Μία άκρως απολαυστική μέρα ξεκινάει για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Καρκίνε. Η σελήνη συνεχίζει την πορεία της το δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας τετράγωνο με την Αφροδίτη και εσύ το ρίχνεις έξω απολαμβάνοντας τις ομορφιές της ζωής και κάνοντας ίσως και τις υπερβολές σου προκειμένου να κερδίσεις το χαμένο χρόνο ή το χαμένο έδαφος, εξάλλου το τελευταίο διάστημα είχες ζοριστεί αρκετά. Δίνεις τόπο στην οργή και ξεπερνάς δυσκολίες οι οποίες αποτελούσαν ένα είναι μεγάλο βραχνά ενώ αυτή την ημέρα αφήνεις στην άκρη τις έννοιες για τα επαγγελματικά.

Λέων – Άκουσε την εσωτερική σου φωνή

Το ένστικτό σου αυτή την Κυριακή είναι αλάνθαστο και σε κατευθύνει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που είναι βέβαιο ότι δεν θα τις μετανιώσεις αλλά θα σε βγάλουν σε μία πολύ καλύτερη πορεία. Μία κρυφή μυστική ερωτική επαφή φαίνεται ότι η ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σου. Επιπλέον στην πορεία της Κυριακής φαίνεται ότι ηρεμείς ψυχολογικά από την επίλυση κάποιου ζητήματος οικονομικού ή προσωπικού.

Παρθένος – Ακολούθησε το πάθος σου

Μέρα μεγάλων προσδοκιών αλλά και έντονου πάθους αυτή η Κυριακή για το ζώδιο σου αγαπητέ φίλε Παρθένε. Είναι γεγονός ότι πέρασες μία πολύ σκληρή εβδομάδα και φαίνεται ότι αυτή την Κυριακή θέλεις να το ρίξεις έξω κάνοντας τις υπερβολές σου χωρίς να σκέφτεσαι το πριν ή το μετά. Στον τομέα των σχέσεων ηρεμεί προσωρινά το κλίμα και φαίνεται ότι μπορείς να καλύψεις τα συναισθηματικά κενά που είχαν δημιουργηθεί. Τα οικονομικά αποτελούν ένα αγκάθι δεδομένου ότι δεν μπορούν να βγουν με άνεση κάποια προσωπικά σου σχέδια.

Ζυγός – Προσπαθείς να βρεις ισορροπίες

Έχεις περάσει δύσκολες στιγμές όμως αυτή την Κυριακή ατενίζεις το μέλλον πιο φιλόδοξα και ελπιδοφόρα κάνοντας σχέδια για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Στον τομέα των σχέσεων προσπαθείς να βρεις τη χρυσή τομή και να διορθώσεις μία κατάσταση η οποία δημιουργήθηκε της προηγούμενες μέρες. Τα δεδομένα ωστόσο δεν σε καλύπτουν απόλυτα και φαίνεται ότι στην αισθηματική σου ζωή κρατάς παράπονα και προτιμάς να διατηρήσεις αποστάσεις. Η μέρα σου είναι ιδανική για να συγκροτήσεις τα αμέσως επόμενα βήματά σου στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός – Μέρα όμορφων εμπειριών

Μια αισιόδοξη Κυριακή ανοίγεται μπροστά σου με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου επομένως έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μία μέρα γεμάτη όμορφες εμπειρίες και ανανέωση. Ενδιαφέρουσες επικοινωνίες αναμένεται να σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου και να σε βοηθήσουν από αποφορτιστείς από το στρες των ημερών. Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε μία εξαιρετική περίοδο όπου οφείλεις να αρπάξεις τις νέες ευκαιρίες που σου ανοίγονται. Αν είσαι ελεύθερος είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Τοξότης – Ζεις με πάθος τη στιγμή

Το ερωτικό πάθος είναι έντονο αυτή την Κυριακή για το ζώδιο σου φίλε μου Τοξότη. Η ευκαιρία μίας επανασύνδεσης είναι πολύ πιθανή αυτή την ημέρα που φαίνεται ότι αφήνεις στην άκρη τη λογική και ακολουθείς το ένστικτό σου που σε κατευθύνει να ζήσεις με πάθος τη στιγμή χωρίς να σκεφτείς το αύριο. Οι λύσεις σε κάποια οικογενειακά ζητήματα σε βοηθά να αποφορτιστείς και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για σένα προκειμένου να περάσεις καλά κάτι το οποίο σου είχε λείψει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Αιγόκερως – Μείνε μακριά απο παρεξηγήσεις

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της αυτή την Κυριακή στο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου αγαπητέ φίλε Αιγόκερε. Οι ισορροπίες όμως είναι λεπτές και είναι πολύ πιθανό να θιχτείς από λόγια ή συμπεριφορές ανθρώπων που έχουν ένα στενό ρόλο στη ζωή σου .Προσπάθησε να μη μπαίνεις κάποιες καταστάσεις τελείως προσωπικά διατήρησε κάποιες αποστάσεις ασφαλείας προκειμένου να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Το βραδάκι της Κυριακής είναι ιδανικό για συναντήσεις και απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα που σε ανησυχούν.

Υδροχόος – Μία αγχώδης ημέρα

Αν και Κυριακή το αστολογικό τοπίο φανερώνει ότι η μέρα σου δεν είναι και τόσο ανέμελη όσο θα ήθελες ή θα περίμενες . Ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα ρουτίνας και η καθημερινότητα σου φαίνεται ότι είναι φορτωμένη με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να ολοκληρώσεις

Κάποιες επικοινωνίες εντός της ημέρας θα σου προξενήσουν άγχος ενώ στην προσπάθεια σου να τα προλάβεις όλα ενδέχεται να αφήσεις ανικανοποίητο τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπαίνεις σε ένα καλύτερο διάστημα για τα οικονομικά σου από τις αρχές της εβδομάδας.

Ιχθύς – Μέρα ψυχαγωγίας

Μία ημέρα γεμάτη συναίσθημα αλλά και υπερβολή ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ φίλε Ιχθύ

Αυτή την κυριακή δέχεσαι πολύ καλές πλανητικές επιρροές για να περάσεις καλά, να διασκεδάσετε παρέα με φίλους, να απολαύσεις του φλερτ αν είσαι ελεύθερος ή και να περάσεις όμορφο χρόνο με τα παιδιά σου αν είσαι γονέας . Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι μία μεγάλη εστία ανησυχίας όμως φαίνεται ότι τουλάχιστον για σήμερα δεν το παίρνεις κατάκαρδα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό