22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι επώνυμοι φίλοι του που έδωσαν το παρών στο λαϊκό προσκύνημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τεράστια είναι προσέλευση από το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται σορός του Βασίλη Καρρά, προκειμένου να τεθεί σε ολοήμερο λαϊκό προσκύνημα. 

Συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν στο σημείο έφτασαν η σύζυγος και η κόρη του αξέχαστου τραγουδιστή, οι οποίες ήταν συντετριμένες. Μάλιστα, η σύζυγός του Χριστίνα, «έσπασε» αρκετές φορές και η κόρη της Ειρήνη έσπευσε να την αγκαλιάσει για να της δώσει κουράγιο.

Πηγή: Ndp

Το παρών, όμως, εκτός το πλήθος κόσμου, που συνεχίζει να καταφτάνει στο σημείο, έδωσαν και αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και του πολιτικού χώρου, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος τον είχε αποχαιρετίσει με συγκινητικά λόγια και από την πίστα το βράδυ του θανάτου του, η Άντζελα Δημητρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Άντζελα Δημητρίου/Πηγή: Intime

Κώστας Μακεδόνας/Πηγή: Intime

Γιάννης Ζουγανελλης/Πηγή:Intime

Νίκος Ανδρουλάκης/Πηγή: Intime

Ακόμα και εκείνοι όμως που δεν κατάφεραν να δώσουν το παρόν έστειλαν στεφάνια με συγκινητικά μηνύματα, από τα οποία ξεχώρισαν εκείνα που έστειλαν ο Νότης Σφακιανάκης αλλά και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρα, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος κατέκλυσε το διαδίκτυο με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό