21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι εξυπνάδες Μητσοτάκη δεν μειώνουν τις τιμές ούτε προστατεύουν την πρώτη κατοικία από τα κοράκια

Ειδήσεις Ελλάδα

«Οι πολίτες υποφέρουν, η δημοκρατία υπονομεύεται από παρακρατικές μεθόδους και την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός κρύβεται από τη Βουλή, δεν έρχεται να δώσει απαντήσεις, αλλά προτιμά να πηγαίνει σε προστατευμένα κομματικά ακροατήρια και να εκτοξεύει ύβρεις, εξυπνάδες, διχαστικό λόγο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιόδευσε στην αγορά της Έδεσσας.

«Με τις ύβρεις και τις εξυπνάδες, όμως, ούτε η τιμή του ρεύματος μειώνεται, ούτε η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ πέφτει, ούτε η πρώτη κατοικία προστατεύεται, από τα “κοράκια” και τους πλειστηριασμούς, για τους νοικοκυραίους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Οι ύβρεις και ο διχαστικός λόγος δεν κρύβουν τα προβλήματα», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ταυτόχρονα δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Μητσοτάκη σε αυτόν τον «ολισθηρό δρόμο» και θα επιμείνει να δώσει ο πρωθυπουργός απαντήσεις στη Βουλή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες προβάλλοντας λύσεις στα προβλήματά τους, θα επιμείνει να βρίσκεται δίπλα στους αδύναμους.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας η ελληνική κοινωνία υποφέρει από τις δραματικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην ενέργεια, στους μισθούς, στην αγοραστική δύναμη, στην προστασία της πρώτης κατοικίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό