23.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Οι Έλληνες κέρδισαν στο ‘στίβο μάχης’ του Γιοβάνοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστησε έναν απαιτητικό ποδοσφαιρικό στίβο μάχης στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (12/7) με τους “πράσινους” να είναι οι νικητές σε μια μάχη “σώμα με σώμα” με τους μπλε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (12/7) δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του και πάλι μόνο με μπάλα αλλά αυτή τη φορά η προπόνηση ήταν διαφορετική από την πρωίνη. Ο 60χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του έστησαν έναν απαιτητικό ποδοσφαιρικό στίβο μάχης στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (12/7) με τους “πράσινους” να είναι οι νικητές σε μια μάχη “σώμα με σώμα” με τους μπλε.

Οι πράσινοι πανηγυρίζουν τη νίκη τους στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης | 12 Ιουλίου 2022
IN TIME SPORTS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ SPORT24 ΣΤΟ ΒΑΛΧΖΕ-ΚΟΖΕΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Μετά το πολύ καλό ζέστματα ο Σέρβος τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε τέσσερις ομάδες και ακολούθησε ένας ποδοσφαιρικός διαγωνισμός.

Οι ομάδες ήταν:

Μαύροι: Σένκεφελντ, Ηλιάδης, Λοντίγκιν, Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Γκάνεα, Παλάσιος.

Μπλε: Αϊτόρ, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Καρλίτος, Σαβιέρ, Χριστογεώργος, Ρούμπεν.

Πράσινοι: Κώτσιρας, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Καμπετσής, Διούδης.

Πορτοκαλί: Μάγκνουσον, Φρόκου, Σάρλια, Κρυπαράκος, Τσέριν, Σαρδέλης, Ξενόπουλος.

Το πρόγραμμα είχε έναν ποδοσφαιρικό στίβο μάχης με πέντε σταθμούς. Στον πρώτο οι πορτοκαλί σούταραν στην εστία με στόχο το οριζόντιο δοκάρι, στον δεύτερο σε μια μικρή εστία έπρεπε να σκοράρουν γκολ με άμεσο σουτ έπειτα από πάσα ενώ στον τρίτο υπήρχαν δύο σειρές με χλιαρές πάσες για να μπει η μπάλα μέσα σε κύκλο

Στον τέταρτο σταθμό οι παίκτες του Παναθηναϊού έκαναν έναν κύκλο και προσπαθούσαν με κεφαλιές να στείλουν την μπάλα μέσα σε έναν μεγάλο κουβά ενώ τέλος στον πέμπτο γύρο πάλι σε μικρές εστίες έπρεπε να περάσει η μπάλα πάνω απ’ την άλλη εστία για να μπει γκολ.

Ένα από τα πέντε στάδια στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης 12 Ιουλίου
IN TIME SPORTS

Νικητές ήταν οι “πράσινοι” και το πανηγύρισαν έξαλλα σαν να σκόραραν και να κατέκτησαν κάποιο τελικό ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι “μπλε”. Οι “πράσινοι” συγκέντρωσαν 81 βαθμούς ενώ οι “μπλε” 80 σε μια μάχη “σώμα με σώμα” μέχρι τέλους. Τόσο οι “μαύροι” με 59 πόντους όσο και οι πορτοκαλί με 58 βαθμούς έμειναν αρκετά πίσω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό