19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οικονομάκου: Γεννά από μέρα σε μέρα και αυτή είναι η νέα της φωτό με μπικίνι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Οι ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά της και η προετοιμασία για το δεύτερο παιδάκι που έρχεται στη ζωή.

Το δεύτερο παιδάκι της θα φέρει σύντομα στον κόσμο η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές για το μωράκι που περιμένει.

Πάντα δίπλα της, ο σύζυγος και η οικογένειά της, σε μια αρκετά δύσκολη σεζόν, μιας και η εγκυμοσύνη της συνέπεσε με την πανδημία. Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει σίγουρα τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της.

Πρόσφατα, η ηθοποιός αποχαιρέτησε οριστικά στους συναδέρφους της στον Alpha μιας και ο ρόλος της στη σειρά, Έλα στη θέση μου, ολοκληρώθηκε. Όπως όλα δείχνουν το φετινό φινάλε θα είναι και το οριστικό για την καθημερινή σειρά η οποία μετρά πλέον αρκετές σεζόν.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του πελαργού ξεκίνησε και η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης. Η όμορφη ηθοποιός ξεκίνησε τα μπάνια της, ανεβάζοντας μάλιστα στο instagram φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό