16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξεχνάω. Είναι Αλτσχάιμερ ή απλά αφηρημάδα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Κοινωφελές Σωματείο Φροντίζω και το Κέντρο Διαταραχών Μνήμης διοργανώνουν ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), για τα άτομα που έχουν πρόβλημα με την μνήμη καθώς και για τα μέλη της οικογένειας ή τους φροντιστές ατόμων με άνοιες.

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, 6:30μμ – 7:30μμ η Όλγα Λυμπεροπούλου, Γνωστική νευροψυχολόγος M.Sc. Ειδίκευση στην Τρίτη Ηλικία & τις Άνοιες, Κέντρο Διαταραχών Μνήμης μέσα από τον κόμβο https://www.eventbrite.com/e/104629876778θα αναλύσει θέματα όπως:Τι είναι φυσιολογικό να ξεχνάμε και τι όχι;

Ποιοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία της μνήμης;

Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της νόσου Αλτσχάιμερ;

Πού θα πρέπει να απευθυνθεί κανείς για να ζητήσει βοήθεια; 

Σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα που μας απασχολούν όλους θα απαντήσει στην ομιλία της η νευροψυχολόγος και υπεύθυνη του Κέντρου Διαταραχών Μνήμης, Όλγα Λυμπεροπούλου. 

Η Όλγα Λυμπεροπούλου είναι νευροψυχολόγος με ειδίκευση στην Τρίτη Ηλικία και τις Άνοιες και από το 2000 εργάζεται καθημερινά με ηλικιωμένους, ανθρώπους με άνοια και τις οικογένειές τους. Είναι υπεύθυνη του Κέντρου Διαταραχών Μνήμης όπου ασχολείται με την προληπτική συμβουλευτική, την αξιολόγηση των νοητικών λειτουργιών ατόμων μέσης και τρίτης ηλικίας, την εφαρμογή προγραμμάτων νοητικής ενδυνάμωσης για ανθρώπους με άνοια και τη συμβουλευτική φροντιστών.Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ:https://www.eventbrite.com/e/104629876778

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε μέσω email τον σύνδεσμο του webinar, καθώς και περαιτέρω οδηγίες για τη σύνδεση στην πλατφόρμα. Για τη σύνδεσή σας δεν χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογή, παρά μονάχα ένας περιηγητής (browser) σε μία οποιαδήποτε συσκευή και σταθερή γραμμή internet. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό