18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξεκινά η παραγωγή του MG Cyberster με τιμή… χώμα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα των επόμενων μηνών θα είναι το MG Cyberster, η σπορ πρόταση της κινεζικής εταιρίας που υπόσχεται πολλά άλογα σε χαμηλή τιμή.
Η παραγωγή του MG Cyberster μόλις ξεκίνησε στην Κίνα με τα πρώτα αυτοκίνητα να φτάνουν στις κινεζικές αντιπροσωπείες πριν ξεκινήσουν οι τοπικές προπωλήσεις στις 26 Σεπτεμβρίου.
Το νέο μοντέλο θα χρησιμεύσει ως η ναυαρχίδα στη γκάμα μοντέλων της MG και θα μπορούσε να αποδειχθεί ισχυρός πόλος έλξης στις αναδυόμενες αγορά ηλεκτρικών σπορ αυτοκινήτων.
Το MG Cyberster έχει τη δυνατότητα να είναι μια μεγάλη επιτυχία. Όχι μόνο φαίνεται ελκυστικό, αλλά οι τιμές στην Κίνα αναμένεται να ξεκινούν από περίπου 41.000 δολάρια.
Η μπαταρία θα είναι σε όλες τις εκδόσεις των 70 kWh. H πισωκίνητη έκδοση με τον ένα κινητήρα θα έχει απόδοση 314 ίππων και σε μία πιο ισχυρή εκδοχή θα φθάνει τους 340 ίππους.
Για όσους αναζητούν ακόμη περισσότερες επιδόσεις, θα υπάρχει η έκδοση με τους δύο κινητήρες με 544 ίππους και το 0-100 χλμ/ώρα λίγο πάνω από τα 3 δευτερόλεπτα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό