16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε ψυχοθεραπεία ο Ντρέιμοντ Γκριν, μένει τρεις βδομάδες εκτός δράσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει ήδη αποβληθεί από το NBA τρεις φορές τη φετινή χρονιά, με την πιο πρόσφατη να είναι στον αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Σανς, όπου χτύπησε στο κεφάλι τον Γιουσούφ Νούρκιτς. Η Λίγκα τον τιμώρησε για την συμπεριφορά του επ’ αόριστον, αφού κάθε χρόνο φαίνεται να χειροτερεύουν τα προβλήματα διαχείρισης θυμού του.

Ο ίδιος αποφάσισε να συμμορφωθεί, αφού σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια του «The Athletic», ξεκίνησε να δέχεται συμβουλευτική βοήθεια και πρόκειται να μείνει εκτός παρκέ για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο προπονητής του είχε μιλήσει για τον Αμερικανό και είχε πει ότι χρειάζεται βοήθεια και χρόνο για να καταφέρει να αλλάξει.

«Νομίζω ότι η τιμωρία βγάζει νόημα. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από το μπάσκετ. Είναι για να βοηθήσουμε τον Ντρέιμοντ, νομίζω ότι είναι μία ευκαιρία για τον Ντρέιμοντ να απομακρυνθεί και να κάνει μία αλλαγή στην προσέγγισή του για τη ζωή. Και αυτό δεν είναι κάτι που το κάνεις εύκολα. Η απάντηση είναι να βοηθήσουμε τον Ντρέιμοντ, να του δώσουμε τη βοήθεια που χρειάζεται, να του δώσουμε μία ευκαιρία να αλλάξει», είχε πει ο Στιβ Κερ.

Στην πολυετή καριέρα του, ο Ντρέιμοντ Γκριν έχει αποβληθεί 18 φορές. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό