23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε την στιγμή που ενημερώθηκε ότι σταματάει η σειρά «Μετά τη φωτιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έδωσε συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου 23/3 στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» και αποκάλυψε τον φόβο που είχε μέχρι προσφάτως σε κάθε της συνέντευξη.

Αρχικά, η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού. Αγχωνόμουν περισσότερο με τις συνεντεύξεις για να μην πω εκείνη την ώρα να σταματήσουμε γιατί νιώθω κάπως…».

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε πώς ενημερώθηκε για το ξαφνικό τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε στον ANT1: «Ήταν Πρωτοχρονιά, ήμασταν όλοι μαζεμένοι στο σπίτι, όπως όλες οι οικογένειες,  τρώγαμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο και λέω, θα είναι για ευχές, θα πάρω εγώ αργότερα.

Μέχρι να πάρω τηλέφωνο, η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 είχε βγει στο διαδίκτυο. Ο μπαμπάς μου το είχε δει και τον έβλεπα όλη την ώρα να πηγαινοέρχεται.

Παίρνω τηλέφωνο για να πω την καλή χρονιά και ακούω ότι δεν συνεχίζουμε. Είχαν μεταξύ τους, η παραγωγή και ο ANT1, πάρα πολλά προβλήματα, δεν είχαμε ιδέα για αυτό που συνέβαινε και την πληρώσαμε εμείς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό