23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νικόλας Ράπτης: Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός παντρεύτηκε στην Αντίπαρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νικόλας Ράπτης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του, το απόγευμα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου στην Αντίπαρο.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός-παρουσιαστής, το απόγευμα θέλησε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα media. Για τον λόγο αυτό εξάλλου, πέρασε την ημέρα του γάμου του χωρίς αναρτήσεις στα social media που θα πρόδιδαν το ευτυχές γεγονός.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν στην Αντίπαρο για τον γάμο ήταν και η Μαρία Ηλιάκη. Να θυμίσουμε πως οι δυο τους παρουσιάζουν την εκπομπή ANT1 Flahsback μέσα από μια συνεργασία η οποία αποκάλυψε και την χημεία τους στον τηλεοπτικό αέρα.

Από το πρωί του Σαββάτου, η Μαρία Ηλιάκη βρισκόταν κοντά στον Νικόλα Ράπτη, όπως πρόδωσαν οι αναρτήσεις της στο Ιnstagram από το νησί.

«Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο Παρίσι, με μονόπετρο. Δεν ήταν σχεδιασμένο, είχαμε να ταξιδέψουμε και δύο χρόνια λόγω κορωνοϊού αλλά λέω ας το πάρω μαζί», είχε δηλώσει ο Νικόλας Ράπτης συνέντευξή του το 2021, ενώ δύο χρόνια μετά ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η μπομπονιέρα του γάμου με την ατάκα: «Στον αφρό σας έχω».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό