17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νεϊμάρ: Λύγισε μετά τον σοβαρό τραυματισμό – «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» | Το μήνυμα Μέσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Νεϊμάρ: Συγκινητικό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό του και έκανε λόγο για την χειρότερη στιγμή στη ζωή του.

Ο διεθνής άσος της Αλ Χιλάλ τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη και έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου.

Αυτό σημαίνει πως ο Νεϊμάρ θα αναγκαστεί να περάσει από την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται για οκτώ μήνες αργότερα.

??‍♂️ASUSTA SOLO VERLO ??‍♂️

? Así ha sido la lesión de Neymar JR.

?? El brasileño se marchó en camilla.

pic.twitter.com/WpO4OAlOrm

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) October 18, 2023

Μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, όπου χαρακτήρισε αυτή ως την χειρότερη στιγμή της ζωής του, ενώ παράλληλα «ζήτησε» και τη στήριξη της οικογένειάς του.

«Είναι μια πολύ θλιβερή στιγμή, η χειρότερη. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτήν τη φορά θα χρειαστώ (την οικογένεια και τους φίλους μου) ακόμα περισσότερο», έγραψε αρχικά στο μήνυμά του.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο να περάσεις από έναν τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση, φανταστείτε να περάσω ξανά όλα αυτά μετά από 4 μήνες αποθεραπείας. Έχω πίστη. Πάρα πολύ… Πλέον είμαι στα χέρια του Θεού για να ανανεώσει την πίστη μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης και στοργής».

É um momento muito triste, o pior. Sei que sou forte mas dessa vez vou precisar ainda mais dos meus (família e amigos)Não é fácil passar por lesão e cirurgia, imagina passar isso tudo de novo após 4 meses recuperado. Fé eu tenho, até demais … Mas a força eu entrego nas mãos… pic.twitter.com/H7Rm7elzBA

— Neymar Jr (@neymarjr) October 19, 2023
Το μήνυμα Μέσι

Τη στήριξή του στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ θέλησε να δείξει ο Λιονέλ Μέσι. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του σοβαρού τραυματισμού του διεθνή επιθετικού, ο Αργεντίνος αστέρας της Ίντερ Μαϊάμι, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην συμπαίκτης του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν, ανέβασε μία φωτογραφία που είναι μαζί και έγραψε: «Κράτα γερά».

Δείτε το μήνυμα στην gallery:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό