17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Ο Γιόκιτς… διόρθωσε ρεπόρτερ που του ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκολα Γιόκιτς μετά την μεγάλη του εμφάνιση στο παιχνίδι των Νάγκετς την ημέρα των Χριστουγέννων μίλησε μπροστά στις κάμερες, ενώ… διόρθωσε και τον ρεπόρτερ που του ευχήθηκε για τις γιορτές.

Οι Νάγκετς επικράτησαν 128-125 των Σανς μετά από τον έξτρα χρόνο του ματς και ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν μυθικός γράφοντας ιστορία! Ο κάτοχος του τίτλου του MVP οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Christmas Days που σημειώνει 40+ πόντους, 15+ ριμπάουντ και 15+ ασίστ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις λέγοντας πως η ομάδα του θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται. Στην ώρα της… αποδέσμευσης, ο ρεπόρτερ του ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» έχοντας παρασυρθεί από την ημέρα και τη γιορτινή διάθεση που επικρατούσε.

Ο Γιόκιτς, όμως, πάντοτε με χαμόγελο, τον διόρθωσε. Βλέπετε ως Σέρβος γιορτάζει τα Χριστούγεννα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου. Έτσι η απάντησή του στον ρεπόρτερ ήταν η εξής: «Δεν είναι τα… Χριστούγεννά μου, αλλά καλά Χριστούγεννα σε εσάς».

Δείτε το βίντεο με τον Γιόκιτς και τον ρεπόρτερ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό