23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Να πάρουμε άτυπη ρεβάνς από την ΑΕΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της super league. Ο Αλί Σαμάτα, μίλησε για το πολύ μεγάλο παιχνίδι στην «Τούμπα» και τόνισε ότι είναι μία καλή ευκαιρία να πάρει η ομάδα του ρεβάνς, για την ήττα στον πρώτο γύρο.

Διαβάστε όσα είπε:

Για την κατάσταση του:

«Νιώθω ότι βρίσκομαι στο 100%. Είμαι καλά. Η εμπειρία μου στο Copa Africa ήταν πολύ ωραία και για να είμαι ειλικρινής το απόλαυσα πολύ. Νομίζω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως πλέον στην ομάδα, έχω αντιληφθεί πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδα. Επέστρεψα από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και βρίσκομαι στο 100% για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν έβλεπε τον ΠΑΟΚ όσο έλειπε:

«Ναι έβλεπα τον ΠΑΟΚ. Έχασα μόνο 1-2 παιχνίδια γιατί είχαμε προπονήσεις την ίδια ώρα. Ενημερωνόμουν τακτικά όμως, παρακολουθούσα όσο μπορούσα και εννοείται μιλούσα με τους συμπαίκτες μου».

Για τον τελικό του Έκονγκ:

«Στοιχηματίζω ότι θα τον κερδίσει».

Για το αν έχει και ο ΠΑΟΚ τελικό κόντρα στην ΑΕΚ:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά γι’ αυτό και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε πάντα. Εμείς θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ:

«Δεν θα πρέπει να πω τι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο παιχνίδι. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα και θα τα δείτε στο γήπεδο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χάσαμε στην Αθήνα με 2-0 και ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Θέλουμε ουσιαστικά να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, έχουμε ξεκάθαρο πλάνο και πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να κερδίσουμε. Αυτό θα αποδειχθεί την Κυριακή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό