18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Να εδραιωθούν στην εξάδα ΑΕΚ και Άρης, δυνατή «μάχη» του Προμηθέα με το Περιστέρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 15η αγωνιστική της Basket League ανοίγει αυλαία το Σάββατο (20/1) με δύο δυνατές αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Άρη στο Κλειστό Άνω Λιοσίων σε έναν αγώνα που αμφότερες θέλουν τη νίκη για να «κλειδώσουν» τη θέση τους στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Αργότερα, ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται το Περιστέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος».

17:15 ΑΕΚ – Άρης, ΕΡΤ3

Η ΑΕΚ (6η θέση) υποδέχεται τον Άρη (5η θέση) σε μια σημαντική δοκιμασία εξάδας. Αμφότερες επιθυμούν τη νίκη, για τους… δικούς τους λόγους. Η «Ένωση» σε περίπτωση που επικρατήσει των Αρειανών θα ισοβαθμήσει στους 22. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς θα ξεφύγουν από την ΑΕΚ και θα πλησιάσουν την κορυφή. Πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα της «Ένωσης» ο Δημήτρης Αγραβάνης. Χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη θα παραταχθεί ο Άρης στο Κλειστό Άνω Λιοσίων, αφού έχει υποστεί θλάση.

20:15 Προμηθέας Πάτρας – Περιστέρι ΕΡΤ3

Ένα ακόμη δυνατό ντέρμπι θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/1) για την Basket League. Ο τρίτος Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται το τέταρτο Περιστέρι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ψάχνει τη νίκη στο «Δημήτρης Τόφαλος», ώστε να φτάσει εκείνη του Ηλία Παπαθεοδώρου, που με την ολοκλήρωσε 14 αγώνων, έχει μαζέψει 23 βαθμούς.

Ο Προμηθέας έχει ενισχυθεί στη θέση του γκαρντ με την προσθήκη του Τζορτζ Πάπας από τον Ολυμπιακό, ο οποίος, μάλιστα έχει πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Για το Περιστέρι εκτός δράσης παραμένει ο Τζέιλεν Χαντς. Αμφότερες ομάδες προέρχονται από νίκες. Οι Πατρινοί είχαν κερδίσει 95-70 το Μαρούσι στην προηγούμενη αγωνιστική, ενώ, το Περιστέρι είχε υποτάξει τον ΠΑΟΚ με σκορ 71-35.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό