17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Να γιατί εμφανίστηκε ο Σακίλ Ο’Νιλ στην αμφιλεγόμενη σειρά-φαινόμενο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το «Tiger King: Φόνοι, Χάος και Τρέλα» είναι αναμφίβολα η σειρά της πανδημίας, το πιο τρελό πρόγραμμα ντοκιμαντέρ όλων των εποχών.

Σε περίπτωση που δεν την έχετε δει ακόμα, αφηγείται τις περιπέτειες ενός ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου που είναι σαφώς πιο επικίνδυνος από τις μεγάλες γάτες του, κάνοντας εμπόριο ζώων και μπλεγμένος καθώς είναι στην παρανομία.

Τον πλαισιώνουν άλλωστε δολοφόνοι, απατεώνες, βαρόνοι ναρκωτικών και όλο το εγκληματικό συνδικάτο των ΗΠΑ και είναι μάλιστα πραγματική ιστορία.

Τι δουλειά είχε λοιπόν εκεί ο Σακίλ Ο’Νιλ; Ο σάλος ήταν πράγματι τέτοιος που ο παλιός αστέρας του ΝΒΑ αναγκάστηκε να βγει και να εξηγήσει πως δεν είναι φίλος με τον ανεκδιήγητο Joe Exotic!

«Το να είσαι φιλικός με κάποιον δεν σημαίνει πως είστε φίλοι», είπε ο Σακίλ στον Conan O’Brien, «δεν έχω δεσμούς με εκείνον ή τον ζωολογικό κήπο του. Μου αρέσουν τα ζώα, κάθε ζωολογικός της χώρας ξέρει το όνομά μου, έχω κάνει μεγάλες δωρεές για να έχουν τα ζώα φαγητό και καταφύγιο και όλα αυτά τα καλά πράγματα».

Ο Σακίλ είπε ακόμα πως επισκέφτηκε τον ζωολογικό του Joe Exotic βλέποντας μια πινακίδα για λευκές τίγρεις, «αγαπώ τις λευκές τίγρεις, είναι η αδυναμία μου». Αφού γνώρισε τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη, του είπε πως ήθελε να «αγοράσει» μερικά μικρά.

Λέγοντας «αγοράσει», εννοεί να τα υιοθετήσει, δίνοντας λεφτά στον ζωολογικό δηλαδή για να έχει πρόσβαση στα ζώα και να γίνει γνωστό πως είναι δικά του. Τα ζώα δεν φεύγουν από τον ζωολογικό.

Ο Σακίλ κατέληξε πως πήγε απλώς άλλη μια φορά στον ζωολογικό, όταν κάποιος από κει τον προειδοποίησε πως «κάτι γίνεται εδώ» και θα ήταν συνετό γι’ αυτόν να μην επιστρέψει.

Όσο για τη γνώμη του για τον Joe Exotic; «Είναι ένας από αυτούς τους τύπους που θέλουν να γίνουν τόσο πολύ αστέρια που θα έκαναν τα πάντα»…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό