16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ναι» στην πρόταση δυσπιστίας αλλά με κατηγορώ κατά Ανδρουλάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπέρ της κατάθεσης μιας πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης τάσσεται η Ελληνική Λύση, ασκεί ωστόσο δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ εξαιρεί από την έκκλησή του προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης για πρόταση δυσπιστίας την Ελληνική Λύση επειδή συνέπραξε με τη ΝΔ για να αλλάξει η σύνθεση στην ΑΔΑΕ και να μπλοκαριστεί η έρευνα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση:

«Ο κ. Ανδρουλάκης είχε τη μοναδική ευκαιρία να γκρεμίσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συντασσόμενος με την πρόταση της Ελληνικής Λύσης, για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας στην ψήφιση του γάμου ομοφυλοφίλων. Τότε όμως επέλεξε να κρατήσει την διεφθαρμένη και επικίνδυνη κυβέρνηση στην εξουσία! Έκτοτε ο Μητσοτάκης συγκυβερνά με δεκανίκια τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Κασσελάκη, που πλέον είναι συνεργοί σε όλα τα κυβερνητικά εγκλήματα», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, σημειώνει ότι «εννοείται ότι η Ελληνική Λύση θα συνταχθεί με οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θα απαλλάξει την Ελλάδα από την ολέθρια κυβέρνηση Μητσοτάκη» αλλά και ότι «με πυροτεχνήματα όμως, δεν κάνεις πολιτική».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό