23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νίκος Σεργιανόπουλος – Σπαράζει η σεναριογράφος του τελευταίου του σίριαλ: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Άντα Γκουρμπαλή με αφορμή τη σειρά του OPEN, «Το μυστικό της πεταλούδας» μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Η σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πάγωμα της παραγωγής τηλεοπτικών σειρών στην Ελλάδα και την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του Νίκου Σεγριανόπουλου κατά τη συγγραφή του τελευταίου σίριαλ.

Περάσατε δύσκολα την προηγούμενη δεκαετία, που ουσιαστικά σταμάτησε η παραγωγή των τηλεοπτικών σειρών στην Ελλάδα;

Για όλους ήταν ένα σοκ. Ξαφνικά πάγωσαν τα πάντα. Οπότε, πέρα από το βιοποριστικό κομμάτι, σταματήσαμε βία να κάνουμε τη δουλειά που τόσο αγαπούσαμε. Το μεγαλύτερο σοκ για μένα βέβαια ήταν νωρίτερα. Είχα γράψει το σενάριο του σίριαλ «Εξαφάνιση», που ήταν και το τελευταίο στο οποίο έπαιξε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Τον σκότωσαν πριν ολοκληρωθεί η σειρά.

Πώς αισθανθήκατε τότε;

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορώ να σ’ το περιγράψω. Ήταν σοκαριστικό. Θυμάμαι πως ξύπνησα εκείνο το πρωινό και, ανοίγοντας τον υπολογιστή για να γράψω ένα από τα επεισόδια της σειράς – γιατί δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί -, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δολοφονήθηκε ο Νίκος.

Τι άνθρωπος ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος;

Ήταν γλυκύτατος, σαν παιδί. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό που έδειξε για τον ρόλο του. Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω περισσότερο. Ήταν ένας πολύ ζεστός άνθρωπος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό