23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νίκος Βουρλιώτης για την κόρη του: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή, έκλαιγα σαν να μην υπάρχει αύριο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με την κόρη του αλλά και το πόσο την ακούει στις συμβουλές που του δίνει.

«Μέχρι σήμερα δεν έχει χρειαστεί να δώσω εξηγήσεις στην κόρη μου. Ίσως να ευθύνεται και η από εδώ πλευρά που σημαίνει ότι έχει χειριστεί με αλληλοσεβασμό και εκτίμηση την όλη κατάσταση. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν βιολογικό ρολόι όπως ο Αποστόλης Τότσικας. Πιστεύω μιλώντας προσωπικά ότι δεν υπάρχει βιολογικό ρολόι, το έχει η γυναίκα και χτυπάει τόσο δυνατά που είναι αδύνατο να μην το ακούσεις. Η Δέσποινα δεν είναι μόνο έμπνευση και είναι σε ένα υψηλό επίπεδο που αυτή με παρακινεί», είπε αρχικά ο Νίκος Βουρλιώτης.

Στη συνέχεια ο Νίκος Βουρλιώτης πρόσθεσε: «Έχω περισσότερη όρεξη να δημιουργήσω πράγματα όταν έχω δίπλα μου τη Δέσποινα. Ηχογραφώ σχεδόν όλα μου τα τραγούδια από την αρχή με μια άλλη αντίληψη για να τα δει η Δέσποινα με μια άλλη μορφή. Την πρώτη κριτική την έχω από εκείνη. Είναι ένα παιδί που έχει συνέχεια ιδέες, από το πώς θα διακοσμήσουμε το σπίτι, ιδέες που μπορεί να αφορούν και τον τρόπο που θα ντυθώ και θα βγω έξω. Αν κάτι είναι ιδιαίτερα στυλιστικά δεν το έχω αποφασίσει εγώ. Στα γενέθλιά μου είχε πάρει μια μπλούζα, είχε γράψει πολλά πράγματα πάνω, είχε ζωγραφίσει ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες. Είχε φτιάξει ένα δικό της “brand”. Ντύθηκα με αυτά και βγήκαμε με αυτά έξω και μου έλεγαν όλοι “φοβερή μπλούζα”. Η συνέχεια είναι το ίδιο δημιουργική».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα περιστατικό που τον έκανε να συγκινηθεί και δεν θα το ξεχάσει ποτέ λέγοντας:

«Θυμάμαι πολύ έντονα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, την ημέρα που γεννήθηκε ηχογραφούσαμε το Καληνύχτα Ελλάδα. Το βράδυ αποφασίζω να πάω στο στούντιο, έχω πάρει μια καινοτόμα απόφαση να ηχογραφήσω ένα στιγμιότυπο με το κλαρίνο και ξεκινάει να παίζει και μέχρι τις 11μιση κλαίω σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πώς ξεκλειδώνει η ψυχή! Είμαι πολύ αισιόδοξος από τη φύση μου και θέλω να πιστεύω ότι όλη αυτή η μετατόπιση που μοιάζει σαν ένα ξερίζωμα, ότι θα φέρει και καλά πράγματα. Το μήνυμα είναι να έχει απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα, να ξεχωρίσει τα γεγονότα και να τα βάλει σε μια σειρά και κάθε φορά που νιώθει ότι δεν της ταιριάζει αυτό που της συμβαίνει να φεύγει και να προστατεύει τον εαυτό της και την αξιοπρέπειά της».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό