19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νίκη για τους Παίδες απέναντι στον Ατρόμητο – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά η Κ15 του Θρύλου, που επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν νωρίς όταν στο 15ο λεπτό μετά από σέντρα του Σιώζιου η μπάλα βρήκε σε χέρι αντίπαλου αμυντικού και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιώζιος και άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Η ομάδα του Τάσου Πάντου συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και είχε σημαντικές ευκαιρίες με τον Σεφερλή και τον Αγγελόπουλο για να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι καλύτερος, όμως παρά τις ευκαιρίες που είχε το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Επόμενος αγώνας για τους Παίδες του Θρύλου είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Παναγόπουλος, Μάρας, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος (76′ Μαγλογιάννης), Παπαγεωργίου (74′ Φαρίνης), Καραμπιμπέρης (57′ Λαζαρίδης), Σεφερλής, Χρηστίδης (57′ Θεοχάρης).

Ατρόμητος (Λ. Κοσμαδάκης): Λαζαρίδης, Τάφα, Κρίγκος, Σαρηγιάννης, Τσολακάκης, Τσαούσης, Κουγιουμτζόγλου, Καρανδρίκας, Κοκουλός, Γρηγορόπουλος, Πάλιουρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό