17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νέο Transit Custom – επανάσταση στην κατηγορία των van ενός τόνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο επαγγελματικό όχημα Transit Custom της Ford Pro λανσάρεται τώρα σε όλη την Ευρώπη, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να επιτύχουν νέα επίπεδα παραγωγικότητας.  Η επόμενη γενιά του δημοφιλέστερου σε πωλήσεις van μοντέλου στην Ευρώπη στην κατηγορία ενός τόνου είναι πλήρως ενσωματωμένη στο ψηφιακό οικοσύστημα λογισμικού και υπηρεσιών της Ford Pro προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος ιδιοκτησίας, να λειτουργούν πιο αποδοτικά και να απλοποιήσουν τη διαχείριση των επαγγελματικών οχημάτων τους. Οι μηχανικοί της Ford ανέπτυξαν μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, η οποία είναι σχεδιασμένη για να βελτιστοποιεί τις δυνατότητες μεταφοράς φορτίου και πρόσβασης, να βελτιώνει την άνεση και την ευκολία του οδηγού και να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και χειρισμό. Ο προηγμένος σχεδιασμός υποστηρίζει πολλαπλά συστήματα μετάδοσης κίνησης υψηλής αποδοτικότητας, συμπεριλαμβανομένων των plug-in υβριδικών συστημάτων2 και των νέων για το Transit Custom επιλογών τετρακίνησης, παρέχοντας παράλληλα ασυμβίβαστο χώρο φόρτωσης.

Σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις και τα σχόλια των πελατών, το νέο Transit Custom προσφέρει μια σειρά από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και ψηφιακές εμπειρίες που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Μεταξύ αυτών είναι ένα καινοτόμο, ανακλινόμενο τιμόνι, το Delivery Assist που εξοικονομεί χρόνο, οι ψηφιοποιημένες μετατροπές με το σύστημα Upfit Integration System, η νέα τεχνολογία ασφαλείας Exit Warning και η ευέλικτη έκδοση αμαξώματος MultiCab. Η πιο ολοκληρωμένη από ποτέ γκάμα Transit Custom θα συμπληρωθεί με το ηλεκτρικό E-Transit Custom, το οποίο θα απλοποιήσει δραματικά τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση για τις μικρές επιχειρήσεις. Συνδυάζοντας τη σχεδίαση οχημάτων με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη και την υποστήριξη μέσω cloud από το οικοσύστημα της Ford Pro, το ολοκαίνουργιο Transit Custom θα θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς για το τι μπορούν να περιμένουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις – που αποτελούν το 99 τοις εκατό των εταιρειών στην Ευρώπη και έχουν αξία 786 δισεκατομμυρίων ευρώ για την ευρωπαϊκή οικονομία – από ένα επαγγελματικό όχημα.

Τα μοντέλα Transit Custom με πετρελαιοκινητήρες EcoBlue βρίσκονται ήδη στην παραγωγή, με τις παραδόσεις να ξεκινούν το 4ο τρίμηνο του 2023. Οι πελάτες μπορούν επίσης τώρα να παραγγείλουν μια πλήρη γκάμα παραλλαγών, μεταξύ των οποίων plug-in υβριδικά μοντέλα για παράδοση από την άνοιξη του 2024, ενώ το ηλεκτρικό E-Transit Custom θα ακολουθήσει αργότερα το καλοκαίρι του 2024. Ανάλογα με τις απαιτήσεις φορτίου, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκδόσεις με μήκος αμαξώματος L1 ή L2 και επιλογές GVM 280, 300 ή 320 σε όλη τη γκάμα αμαξωμάτων:

Van
Double-cab-in-van
Kombi – διατίθεται τώρα σε ελκυστικές, ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού
MultiCab

Η γκάμα του νέου Transit Custom περιλαμβάνει τις παρακάτω εξοπλιστικές εκδόσεις:

Base, με υψηλών προδιαγραφών στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει οθόνη αφής 13 ιντσών και μόντεμ 5G
Trend, η οποία διατίθεται με όλα τα συστήματα κίνησης και βελτιωμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού
Limited, με εκλεπτυσμένη εξωτερική σχεδίαση και premium καμπίνα
Trail, με τετρακίνηση ή μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για ενίσχυση της πρόσφυσης
Sport, με μοναδικό κιτ αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και αγωνιστικές ρίγες

Η ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών αμαξώματος, GVM, μήκους και εξοπλισμού της Ford Pro δημιουργούν την πλέον διευρυμένη γκάμα που έχει προσφέρει ποτέ το Transit Custom σε πελάτες στην Ευρώπη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό